Duminică, FC Universitatea are meci pe teren propriu
Foto: Sonia Baciu

Duminică, FC Universitatea are meci pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fotbalistele de la FC Universitatea vor juca, duminică, 14 aprilie, de la ora 10.00, la ”Siderurgistul”, cu formația Universitatea Alexandria, în meciul contând pentru etapa a 14-a din Liga I. FC Universitatea abordează jocul de pe poziția a șasea, cu 13 puncte, adversarele aflându-se pe locul secund, cu 21 de puncte, la o distanță considerabilă față de lider - Olimpia Cluj (30 p).

Partida este importantă pentru gălățencele antrenate de Gheorghe Cucu, Alex Caracaș și Gabi Călinescu, acestea dorind să confirme că punctul recâștigat la FRF nu a fost întâmplător. Reamintim, în turul campionatului, FC Universitatea a remizat, 2-2, pe terenul teleormănencelor, dar conducerea clubului gazdă a contestat rezultatul partidei, motivând schimbări de jucătoare în afara regulamentului. La finalul lunii ianuarie, FRF a dat câștig de cauză grupării gălățene, aceasta primind punctul obținut pe teren.

Altfel, miercuri, 17 aprilie, în cadrul Adunării Generale a FR Fotbal, se vor stabili partidele fazei semifinale a ”Cupei României”, unde FC Universitatea s-a calificat, în premieră, la trei ani de la înființare, accederea în sferturile de finală fiind, de altfel, unul dintre obiectivele de la începutul actualului sezon. Cele patru echipe calificate în semifinale sunt: FC Universitatea, Fortuna Becicherecu Mic, Femina Odorheiu Secuiesc și Olimpia Cluj.

Citit 664 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 10:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.