CSM Galați, încă o înfrângere în Liga Națională de handbal

CSM Galați, încă o înfrângere în Liga Națională de handbal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Handbalistele de la CSM Galați au pierdut, scor 20-25 (11-11), în fața formației CSM Slatina, în meciul disputat joi, la Galați, contând pentru etapa a 23-a din Liga Națională. Deja retrogradată, echipa gălățeană, cu un lot restrâns, a dat tot ce a putut pe teren, deși conduse cu 7 goluri au reușit să reducă din diferență, dar nu suficient să egaleze, având parte și de un un arbitraj ostil, cu situații ce au fost contestate atât de banca tehnică a clubului, cât și de publicul prezent la Sala ”Dunărea”.

”Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dar din păcate nu am reușit nici în această seară. Poate că ne-am dorit prea mult și am sărit calul la unele faze. Îmi pare extrem de rău că vom retrograda dar noi am dat totul în fiecare meci pe care l-am disputat. Sunt gata să o iau de la capăt din toamnă alături de unele din colegele mele și altele tinere. Trebuie să readucem Galațiul pe prima scenă a handbalului românesc”, a declarat Daciana Balaban, coordonatorul echipei gălățene.

”Fetele au jucat bine în prima repriză când și-au văzut doar de joc. La începutul părții secunde au încercat să se răzbune pe jucătoarele din Slatina pentru ce au pățit în meciul tur. Această atitudine ne-a costat și apoi nu am mai putut reveni! Bilanțul este foarte slab dar cu un lot atât de redus numeric, nu se putea face mai mult. De la toamnă o luăm de la capăt și vom promova”, a spus Alexandrina Soare, tehnicianul CSM Galați. În ceea ce privește sezonul viitor, antrenoarea gălățeană a precizat că opt dintre componentele actualului lot au confirmat că vor continua să joace la CSM Galați.

În etapa următoare, duminică, 5 mai, CSM Galați va juca la CSM Bistrița Năsăud.

 

Citit 1432 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2019 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.