CSM Phoenix CSU Galați, victorie grea în play-off-ul Ligii Naționale

CSM Phoenix CSU Galați, victorie grea în play-off-ul Ligii Naționale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați a debutat cu dreptul în turneul locurilor 9-16 din ultima fază a Ligii Naționale. CSM Phoenix a câștigat, scor 77-72 (44-35), în fața formației CSM Focșani, la Galați, în turul ”dublei” din această fază a competiției.

Cu un start bun, gălățenii au impus ritmul de joc, reușind un prim sfert excelent, 26-15, ce părea ca meciul să fie la discreția grupării antrenate de muntenegreanul Dragan Radovici. Însă au urmat trei sferturi foarte echilibrate, în care cele două echipe s-au luptat de la egal la egal, pentru fiecare minge. Oaspeții au câștigat următoarele două ”acte”, 20-18, respectiv 24-19, iar gălățenii s-au impus la limită în ultimul sfert, 14-13, ecartul din primul sfert fiind cel salvator.

Cel mai bun jucător al echipei CSM Phoenix a fost Dorris (foto), cu un ”double-double”, 15 puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Ceilalți realizatori au fost: Dukici 14 puncte, 3 recuperări, 3 ”assists”, Dzeletovici 13 p, 2 r,1 a; Perovici 11 p, 2 r; Djordjevici 11 p, 7 r, 5 a; Miller 5 p, 2 r, 3 a; Corpodean 4 p, 14 r, 2 a; Stan 4 puncte și o recuperare.

”Am avut un început de meci bun, dar pe parcurs ne-a lipsit prospețimea. S-a văzut pauza destul de mare dintre fazele competiției, dar și faptul că nu am avut întregul lot la antrenamente, parte dintre juniori fiind angrenați în Campionatul Național de Under 20 (n.r. - unde au devenit campioni). Sperăm ca în meciu retur să facem o treabă mai bună, căci avem în față un adversar care vrea să câștige”, a declarat tehnicianul gălățenilor.

Meciul din retur va avea loc pe 2 mai, la Focșani.

În această fază a competiție se mai află echipele CSO Voluntari, CSM Miercurea Ciuc, CSM Mediaș, CSM Sighetu Marmației, ABC Athletic Constanța și CSM Tg. Mureș.  

Citit 1340 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2019 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.