Presiune mare pe United în finala Ligii 1, a pierdut la limită şi al doilea meci
Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Presiune mare pe United în finala Ligii 1, a pierdut la limită şi al doilea meci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia gălățeană United a pierdut la limită, scor 3-2, și meciul al doilea din finala Ligii 1, disputat în deplasare, în compania formației Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Echipa gălăţeană a jucat în prima repriză sub nivelul său obişnuit şi a ajuns în situaţia de fi condusă cu 3-0 în minutul 18.  A replicat foarte repede, reducând diferenţa la un interval de 18 secunde, iar în al doilea minut din repriza a doua s-a reuşit şi golul de 3-2. Au urmat câteva minute cu mari ocazii gălăţene, apoi jocul s-a echilibrat. În ultimele minute United a forţat egalarea scoţând portarul şi din nou şansa a fost de partea ciucanilor: în penultima secundă, Rakici a respins de pe linia porţii harghitene!

Reamitim că în primul meci al finalei, disputat luni, Imperial a câştigat la loviturile de departajare, scor 7-6. Condusă la general cu 2-0, United este obligată să câştige următoarele două meciuri, programate la Galaţi la începutul săptămânii următoare, luni şi marţi, la Galaţi, pentru a putea duce finala în meciul decisiv, de la M. Ciuc.

Citit 1070 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 01:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.