Campionii au fost răpuşi în finala Cupei României
Foto: Campionii României salută galeria gălățeană (Sonia Baciu)

Campionii au fost răpuşi în finala Cupei României
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa masculină de volei CSM Arcada Galaţi, care în urmă cu o săptămână a câştigat titlul de campioană, a pierdut finala Cupei României, scor 1-3 (28-26, 20-25, 18-25, 24-26), în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti.

Formaţia gălăţeană a jucat în paramentrii obişnuiţi doar în primul set, apoi n-a mai putut duce ritmul în faţa unor adversari mai proaspeţi fizic şi care au practicat un joc excelent. Din primul set, deşi au avut atitudinea optimă, vizibilă în mingile aproape imposibile scoase în preluare, inclusiv sărindu-se peste panoul de reclame şi recuperare aproape din tribună, voleibaliştii de la CSM Arcada n-au mai avut prospeţime fizică să-şi facă punctele pe atac, iar Dinamo a profitat. În ultimul set, cei de la Arcada au mai avut spre final o zvâcnire, au revenit de la 21-24 până la 24-24, dar Dinamo a rezistat şi a evitat intrarea în setul decisiv.

Luni (13 mai), de la ora 19,30, echipa gălăţeană va avea prima întâlnire cu publicul gălăţean după ce a câştigat campionatul, urmând să prezinte suporterilor trofeul de campioană la Sala Sporturilor “Dunărea”.

Citit 1355 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2019 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.