Simona Halep, victorie categorică pentru ”sferturi” la Roland Garros

Simona Halep, victorie categorică pentru ”sferturi” la Roland Garros
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros după ce a învins-o, scor 6-1, 6-0, pe poloneza Iga Swiatek, în numai 45 de minute. ”Consider că a fost cel mai bun meci al meu de până acum, am jucat foarte bine. Cred că ea a fost puțin emoționată să joace pe Chatrier, este tânără, foarte tânără. Știam că lovește foarte puternic, dar am fost pregătită pentru această partidă. A ieșit totul mult mai bine decât m-am așteptat”, a declarat Simona Halep, confort hotnews.ro.  

În turul următor, Simona Halep - campioana en-titre o va întâlni pe americanca Amanda Anisimova (17 ani, locul 51 WTA) , noua senzaţie a tenisului mondial. Anisimova a trecut, luni seară, de iberica Aliona Bolsova (21 ani, locul 137 WTA), cu scorul de 6-3, 6-0.  Halep și Asinimova se vor întâlni în premieră.

Anisimova a învins-o în turul secund de la Roland Garros pe a 11-a jucătoare a lumii, Aryna Sabalenka, 6-4, 6-2, după ce a trecut în primul tur, tot în două seturi, de Dominika Cibulkova.

Dacă trece de Anisimova, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Madison Keys și Alison Barty. În sferturile de finală, din partea inferioară a tabloului, se duelează Sloane Stephens - finalista de anul trecut și Johanna Konta, respectiv Marketa Voundroushova cu Petra Martic.  

Citit 952 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.