Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
4 comentarii

Un grup de suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti au intervenit în timpul conferinţei de presă în care era prezentat gălăţeanul Marius Stan în postura de preşedinte al clubului, ceea ce l-a determinat pe reprezentantul sponsorului principal să anunţe că va întrerupe finanţarea. Reprezentantul grupului Veolia anunţase, la începutul conferinţei, că este dispus să continue colaborarea cu gruparea ploieşteană, în formula cu Marius Stan preşedinte. Deranjat de faptul să suporterii au cerut explicaţii pe un ton dur pentru ratarea promovării şi i-au adus critici, Mădălin Mihailovici, reprezentantul firmei Veolia, a părăsit conferinţa şi a ameninţat că abandonează finanţarea echipei. "Dacă vreţi să respectaţi întâlnirea, o respectăm. Dacă nu, mă ridic şi plec. Vreţi să plec? (n.r. - din sală s-a auzit "Da"). Mulţumim frumos. În acest moment, Petrolul nu mai are finanţare", a spus Mihailovici, înainte să iasă din sală.
Marius Stan, fost director general la FC Oţelul Galaţi şi primar al Galaţiului, a intervenit şi le-a cerut suporterilor ploieşteni să fie mai toleranţi, pentru a nu pierde un sponsor important, dând exemplu situaţia delicată în care se află acum Suporter Club Oţelul. "Mă ştiţi, sunt gălăţean, ştiu un club care mă obsedează de atâţia ani, nu e o ruşine asta. Oţelul s-a reînfiinţat ca voi şi s-ar putea să moară încă o dată. Credeţi-mă, nu-i ajută absolut nimeni. Au aşteptat sponsor. Nimeni nu vrea. Sunt în situaţia în care nu se pot înscrie în campionat şi în pericol să se desfiinţeze din nou. Vreţi aşa ceva?", a spus Marius Stan.

Citit 3570 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 18:38

4 comentarii

 • postat de ss Luni, 17 Iunie 2019 12:57 79.116.104.*** Link la comentariu
  0
  0

  Aberant comentariu, "de ce trebuie sa fie suporterii toleranti cu sponsorii", "cand au ajuns la conducere si-au facut salariile de ordinul miilor de euro", "si la Otelul asa s-a intamplat"......ignoranta totala, sponsorul vine cu banii si e normal sa dicteze, cum sa iei la rost salariile stabilite de un privat care da banii, daca nici la Otelul nu cunosti ce s-a intamplat e clar! Realizezi ca la Otelul a venit un devalizator prelund o echipa parasita cu bani in cont, nicidecum un sponsor?

  Raportează
 • postat de Fan Luni, 17 Iunie 2019 05:22 188.24.228.*** Link la comentariu
  0
  0

  Stie el ce stie , la noi in oras banii se baga in familie ; adica masini scumpe , case, terenuri si conturi in strainatate si nimic in fotbal

  Raportează
 • postat de adevarul Vineri, 14 Iunie 2019 15:07 194.105.20.*** Link la comentariu
  1
  4

  Am inteles ca va avea salariul de 7500 euro pe luna. Iata , de ce trebuie ca suporterii sa fie toleranti cu sponsorii!?..
  Asa s-a distrus tot in Romania, pentru ca in primul rand , cand au ajuns la conducere , si-au facut mai intai salariile de ordinal miilor de euro , iar de spre munca si rezultate , Dumnezeu, cu mila.
  Si la Otelul , asta s-a intamplat...

  Raportează
 • postat de fan FC Otelul Galati Vineri, 14 Iunie 2019 07:59 188.25.72.*** Link la comentariu
  0
  6

  Oare o fi adevarat ceea ce spune Marius Stan?
  [Otelul ]"Sunt în situaţia în care nu se pot înscrie în campionat şi în pericol să se desfiinţeze din nou." Vom vedea.....

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.