Delia Dudău și Albert Stratulat, în alergare prin Transilvania
Foto: Zsolt (Transilvania Multisport European Championship) și Federația Română de Triatlon

Delia Dudău și Albert Stratulat, în alergare prin Transilvania
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălățenii Delia Dudău și Albert Stratulat, legitimați la Danube Swim - antrenor Gabriel Constantinescu, au participat la Campionatul European de duatlon, ce a avut loc la Tg. Mureș.

Fostă campioană națională la triatlon - cadeți, Delia Dudău a încheiat competiția (alergare, ciclism, alergare) pe locul 4, la numai 36 de secunde de podium, diferența făcându-se în cursa de ciclism, respectiv la cea de-a doua alergare. De remarcat este faptul că într-un clasament al sportivelor din România, Delia a terminat pe primul loc, fiind urmată de Alice Perjoiu (locul 7 la general) și Andreea Matei-Bobârnac, dar aceasta a fost prima participare a gălățencei la categoria de vârstă a juniorilor. La masculin, Albert Stratulat a încheiat pe locul 10, la puțin peste opt minute de primul loc. Din rândul sportivilor români, Albert a fost al doilea sosit, după Erick Rogoz Lorincz (locul 5 la general).

Altfel, în urmă cu o săptămână, Delia Dudău și Albert au fost prezenți în finala B a "Europenelor" de cadeți de la Kitzbuhel. Delia a terminat pe locul 15, foarte mulțumitor pentru sportiva din Galati. Ștafeta mixtă formată din Albert Stratulat, Andrei Meghea, Delia Dudău și Alice Perjoiu (foto 2) a terminat pe locul 21 la acest Campionat European.

Citit 2321 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2019 11:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.