Halep, calificare fără emoții în sferturile de finală
Foto: Rogers Cup

Halep, calificare fără emoții în sferturile de finală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală turneului Rogers Cup de la Toronto, după ce s-a impus categoric, scor 6-2, 6-1, în fața rusoaicei Svetlana Kuznetsova, în numai 67 de minute.

”A fost mult mai bine decât ieri (n.r. miercuri, în jocul cu Jennifer Brady). M-am simțit mai bine pe teren, am simțit mai bine mingea. E mereu frumos să joc contra Svetlanei. Cred că am jucat foarte bine și totul mi-a mers cum trebuie. Îmi place să joc pe vânt, deși e frustrant pentru amândouă. Simt că lovesc bine mingea pe vânt. Sunt puțin obosită, dar poate e și firesc după această pauză lungă. Poate o să fie mai bine mâine (n.r. vineri noapte)”, a declarat Simona Halep la ieșirea de pe teren.

În sferturile de finală, Halep (locul 4 WTA și campioana en-titre) o va întâlni, în premieră, pe Marie Bouzkova (Cehia, locul 91 WTA, venită din calificări). Partida se va disputa în această noapte, nu înainte de ora 3.00.

Celelalte sferturi sunt: Sofia Kenin - Elina Svitolina (astăzi, ora 19.30), urmat de Karolina Pliskova - Bianca Andreescu, iar în sesiunea de seară, cu începere de la ora 2.00 (ora României), Serena Williams - Naomi Osaka, o reeditare a finalei de la US Open 2018.

Citit 1481 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2019 11:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.