Al şaptelea transfer la CSU Belor

Al şaptelea transfer la CSU Belor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de volei feminin CSU Belor a mai perfectat un transfer în vederea abordării noului sezon al Diviziei A1. Cea mai recentă achiziție este o voleibalistă bosniacă, Arijana Okuka (25 ani, 1,90 m, 70 kg, 90-60-90), care joacă pe postul de centru.

S-a lansat la formaţia ZOK Gacko (2006-2010), a continuat în ţara natală la ZOK Bimal Jedinstvo, apoi a urmat un transfer în Franţa, unde a evoluat în utlimele trei sezoane pentru echipa de prima ligă Stella Calais.

Echipa gălățeană CSU Belor este pusă pe fapte mari în următorul sezon, cei din conducere fiind foarte activi pe piaţa transferurilor. Bosniaca Okuka reprezintă a a şaptea achiziţie din această vară, după cele ale Ivanei Radonjici (Serbia), Mariei Jose Corral Bouza (Spania), Laurei Simonia (Georgia), Andreei Ispas, Danielei Lupescu și Anei Marisa Radu.

Componenţa lotului va avea schimbări majore, dintre jucătoarele ce au evoluat aici în sezonul trecut rămânând în lot doar două voleibaliste, gălăţencele Anamaria Berdilă și Violeta Stan.

Totodată, echipa are şi un nou antrenor principal, Paul Bogdan, care va fi ajutat de tehnicienii ce au condus CSU Belor în campionatul trecut, Ileana Berdilă şi Nelu Ivanov.

Până acum, lotul cuprinde nouă jucătoare, astfel că în perioada imediat următoare mai sunt aşteptate cele puţin trei noi transferuri.

Antrenamentele au fost începute pe 6 august, iar duminică se va pleca într-un cantonament în acelaşi loc (Cheile Grădiştei) şi în aceeaşi perioadă (până pe 23 august) unde merg şi voleibaliştiii de la CSM Arcada.

Campionatul Diviziei A1 la feminin va începe pe 5 octombrie, când CSU Belor va juca în prima etapă cu CSM Lugoj, în deplasare.

Citit 1210 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2019 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.