Patricia Ţig – campioană la junioare

Patricia Ţig – campioană la junioare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patricia Ţig (Clubul de Tenis ICMRS Galaţi) - numărul 9 în luna decembrie în clasamentul naţional la juniori - Under 16, a debutat strălucit în noul an, câştigând turneul de la Bucureşti şi devenind campioană naţională de iarnă la această categorie de vârstă.

Patricia, elevă a antrenorului Marian Dimulescu, le-a învins, în cinci partide, pe Ioana Dumitrescu (Bacău), Ştefania Hristo (Iaşi), Elena Cadâr (Olimpia), Teodora Ardeleanu („Mircea Eliade”), şi, în finală, cu 6-1, 2-6, 7-5, pe Simona Ionescu („Mircea Eliade” Bucureşti).

Gălăţeanca s-a clasat foarte bine şi la dublu, unde a jucat finala, pe care a cedat-o în trei seturi, alături de  Maria Panaite (Palatul Copiilor Piteşti).

De remarcat că Patricia a venit foarte „montată” la acest turneu de la Bucureşti, după un turneu de două săptămâni efectuat în Suedia (sponsorizată de Mihai Humă - Arcada SA).

În Suedia a participat la două turnee Under 18, la ultimul - cel de la Vasteras - clasându-se pe locul III la simplu şi jucând finala, alături de Elena Enache (Steaua Bucureşti), în proba de dublu.

Patricia Maria Ţig este elevă în clasa a IX-a C (diriginte Bogdan Silion) a Liceului cu Program Sportiv Galati.

Citit 1249 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.