Oțelul a picat primul test al sezonului. Eliminare la limită din Cupa României
Foto: SC Oţelul

Oțelul a picat primul test al sezonului. Eliminare la limită din Cupa României
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE: SC Oțelul a ratat calificarea în turul al patrulea al Cupei României după ce a pierdut în fața formației CSM Focșani, în prelungiri. Golul gălățenilor a fost marcat de Marius Matei, în minutul 25, ca apoi, în min 90+1, focșanenii să înscrie din penalti, prin Petre. În prelungiri, gazdele au mai înscris două goluri, în min. 97, prin Predoiu și min 110, prin Costin. SC Oțelul era ultima echipă din județul Galați angrenată în această competiție, după ce în faza secundă, CSM Focșani a eliminat formația ACS Universitatea ”Dunărea de Jos”. (SB)


SC Oţelul va juca astăzi în cadrul turul trei (faza naţională) al Cupei României, în compania echipei CSM Foşcani. Partida va avea loc pe terenul vrâncenilor, la stadionul „Milcovul”, cu începere de la ora 17,30.

Pentru prima dată în ultimele trei sezoane, de când sunt competitoare în aceeași serie din Liga 3, CSM Focşani porneşte ca favorită un meci cu Oţelul. La clubul din Focşani s-a alocat un buget foarte mare pentru  nivelul eşalonului al treilea, mult peste ce are Oţelul, iar obiectivul este promovarea. Totuşi, pe teren nu joacă bugetele ci jucătorii, iar asta s-a văzut în marea surpriză a etapei de debut a campionatului, când CSM Focşani a pierdut pe terenul nou-promovatei Ozana Târgu Neamţ, scor 1-0. Acest rezultat este un motiv în plus pentru ca cei de la Oţelul să abordeze cu încredere acest joc. Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al echipei gălăţene, a insistat pe refacerea forţelor fizice după partida câştigată în campionat, sâmbătă, la Paşcani cu 2-1, spunând că se poate obţine calificare cu disponibilitate maximă la efort şi spirit de sacrificiu din partea jucătorilor săi. „Cei de la Focșani reprezintă o echipă bună, mai ales pe teren propriu, o pretendentă la promovare în seria noastră. Vom avea în față un adversar redutabil, o formație cu jucători cu experiență și cu un buget foarte mare pentru Liga 3. Cu siguranță mergem să ne luptăm pentru o calificare în turul următor, iar pentru asta jucătorii noștri trebuie să dovedească spirit de sacrificiu, să fie dispuși la muncă și să fim cât mai eficienți pentru a câștiga meciul”, a declarat Alexandru Ciobanu.

În lotul gălăţean este o singură absenţă pentru acest meci, cea a atacantului George Cîrjan, încă în faza de recuperare după o accidentare.

Pentru Oţelul este o săptămână cu două partide, după deplasarea de la Focşani urmând ca sâmbătă să-şi aprindă nocturna pentru derbiul oraşului, partida cu CS Universitatea ”Dunărea de Jos”, programată la ora 19,00, în cadrul etapei secunde a campionatului.

Citit 2592 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 20:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.