Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

UPDATE, 20.25: Speranţele celor de la Oţelul că vor reuşi să obţină anularea depunctării sunt alimentate şi de un caz oarecum similar în care a fost implicată tot o echipă gălăţeană, Sporting Lieşti. În urmă cu doi ani, au fost luate trei decizii succesive de depunctare, toate de câte două puncte, două în luna iulie şi una în luna august, pentru neplata către fostul club Metalosport Galaţi a indemnizaţiei de formare pentru fundaşul Sandu. Cei de la Sporting au înaintat apoi o cerere de revizuire către Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, prezentând un document prin care ambele cluburi confirmau că litigiul a fost stins. În octombrie 2017, depunctările au fost anulate. 

Detalii despre acel caz, puteţi citi aici: Pansament pe rana eliminării dramatice din Cupă, Sporting Lieşti a primit veşti bune de la FRF


FRF a făcut public astăzi, pe site-ul său, deciziile luate cu o zi înainte de Comisia de Disciplină, două dintre ele vizând SC Oțelul în cazurile memoriilor depuse de jucătorii neplătiți din returul sezonului trecut. În dosarul iniţiat de Cosmin Neagu, Oțelul a fost sancționată cu minus două puncte în clasamentul la zi al Ligii 3, plus alte două la dosarul deschis de jucătorul Călin Cristea. În total, minus patru puncte!

Cei de la SC Oţelul speră să reuşească anularea acestor depunctări. „Avem acorduri cu cei doi jucători de amânare a plăţilor, o să facem recurs şi credem că avem şanse de rezolvare favorabilă”, a declarat noul manager executiv al clubului, Cristian Munteanu.

SC Oţelul mai are nevoie de un răgaz de două–trei săptămâni pentru a-şi redresa situaţia financiară, în aşteptarea sprijinului promis de municipalitate. Dosarul prin care solicită finanţare de la Consiliul Local (CL) a trecut cu bine de procedura de selecţie şi ar urma să fie supus votului în următoarea şedinţă de CL, care va avea loc până la sfârşitul lunii. Suma destinată pentru SC Oţelul este de 500.000 de lei.

Citit 4384 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2019 01:16

1 comentariu

  • postat de vrem bani din impozitele si taxele platite de galateni. ca banii publici nu se pun......is de la fraieri. Joi, 17 Octombrie 2019 20:13 92.114.82.*** Link la comentariu
    3
    14

    fara bani nu exista fotbal de performanta. s-au saturat si aia sociosi inraiti sa arunce banii de-aiurea. am tot citit si aflat de citiva ani ce s-a facut la acest club ce vrea sa traiasca sub umbrela unui nume. managementul e amator, antrenori si jucatori neplatiti la timp, toti amatori. bani bagati pentru intretinerea unui stadion privat. vor bani publici. in schimb nu vor sefi, patroni . adica e un fel de "vrem bani publici, vrem sa ne ajute toti'' da noi vrem sa fim sefi . ca doar mierea ce-ti ajunge pe degete muncita de altii ii cea mai buna.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.