Kodo, la ”Mondialele” din Germania

Kodo, la ”Mondialele” din Germania
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

KARATE. În Glastpalast din Sidelengen (Germania) se desfășoară a 8-a ediție a Campionatului Mondial de karate tradițional - fudokan. Printre cei 1.600 sportivi din 30 de țări se află, reprezentând România, și gălățenii Alex Butura, Bianca Moglan și Andreea Marin (Kodo, pregătiți de către antrenorii Mihai Cristian Tâmpeanu și Alin Danciu).

RUGBY. În Divizia Națională de seniori, astăzi (ora 11,00, Stadionul Municipal), CSM Galați întâlnește CS Năvodari. Un derbi de tradiție, în care de multe pro victoriile erau împărțite. Meciul de astăzi ar miza locului secund, pe care se află echipa dobrogeană, cu 20 de puncte. Gălățenii se află pe locul al treilea, cu 18 puncte.

BADMINTON. În aceste zile, în Capitală se dispută întrecerile Campionatului Național de badminton pentru juniori - Under 17. Galațiul este reprezentat de sportivi de la CS Universitatea și Clubul Siderurgistul.

TENIS. Gălățencele Patricia Țig (locul 115 WTA) și Gabriela Talabă (locul 277 WTA) au participat în această săptămână la același turneu ITF de la Tyler (Texas), cu premii totale de 80.000 de dolari. Țig, cap de serie 3, a fost eliminată în turul inaugural de către Katherine Fahey (SUA, locul 687 WTA, venită din calificări), cu scorul de 6-4, 6-2. Talabă a pierdut, scor 4-6, 7-6 (3), 3-6.

Citit 1030 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2019 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.