Fetele de la CSM au încheiat sezonul de toamnă
Foto: Sonia Baciu

Fetele de la CSM au încheiat sezonul de toamnă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fetele de la CSM Galați au susținut ultimul meci oficial din acest sezon, în Divizia A, Seria A. O serie cu șase echipe, în care gălățencele au făcut legea, au câștigat toate meciurile, și încă la scoruri categorice. La finele acestui bilanț, după un tur și un retur (tot astfel se va juca și anul viitor) gălățencele au marcat 344 de goluri și au primit 210.

Sâmbătă, CSM a jucat în deplasare, cu Național Brașov (junioarele Centrului Național Olimpic de Excelență). Întâlnind o echipă foarte tânără, antrenoarea Alexandrina Soare a hotărât ca și la echipa sa să joace cele mai tinere componente. Acest lucru a făcut ca ecartul de puncte dintre liderul seriei și brașovence să nu mai fie cel din alte meciuri. Confruntarea a fost interesantă, cu fetele noastre la conducere permanent și cu un succes la un scor strâns, 31-29 (16-14) în favoarea acestora, deși oaspetele au avut și patru sau șase goluri avantaj pe tabelă.

Iată fetele care au jucat: Ana Maria Micu - Cristina Andrița 8 goluri, Raluca Tănasă 5, Ana Maria Gogu 2, Aida Duda 6, Cristina Clisu 2 și Cristina Gheorghe 8. Celelalte jucătoare au fost trecute pe foaia de arbitraj, dar au rămas pe bancă: portarii Emilia Anghel, Roxana Caragea și jucătoarele de câmp Abigail Vălean, Daciana Balaban, Cătălina Cioric, Cristina Marcu, Alla Șeiko, Tamara Bokarici și Lăcrămioara Câlici.

După acest ultim meci, echipa CSM va lua o săptămână de vacanță, apoi se vor întoarce la pregătiri, în timp ce campionatul se va relua în ianuarie, când gălățencele vor juca pe teren propriu cu HCF Piatra Neamț.

Băieții de la CSU, înfrângere acasă

Echipa masculină a Galațiului - CS Universitatea, prezentă în același eșalon secund, a jucat pe teren propriu cu fruntașa seriei CSM Magnum Botoșani. Cu toate acestea, scorul a fost multă vreme echilibrat, tinerii jucători gălățeni dând o replică dârză, demonstrat și de evoluția scorului: 7-7, 9-9, 16-17, 20-22, apoi botoșănenii s-au detașat: 23-28 după minutul 50, iar la fluierul final tabela a arătat 28-34 (14-16).

Echipa și marcatorii celor 28 de goluri: Fuică, Ungureanu - Mârșiu 7 goluri, Gheorghe, Lefter 5, Olaru 5, Frangulea 2, Bădărău 3, Aurică 3, Rotaru, Ionescu 2, Șt. Ionel 1 și Simo.

Până la finele primei părți a campionatului mai sunt de disputat două etape, gălățenii urmând să joace cu Politehnica Iași (deplasare) și cu CSU Suceava (acasă).

Citit 1205 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.