UPDATE FOTBAL | Rezultatele echipelor gălăţene din Liga a III-a

UPDATE FOTBAL | Rezultatele echipelor gălăţene din Liga a III-a
Formaţia Universităţii "Dunărea de Jos" are astăzi ultimul joc din acest an la "Portu Roşu"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, sâmbătă, 23 noiembrie 2019 | Cele trei formaţii gălăţene din Liga a III-a de fotbal, Seria 1, Oţelul, Sporting Lieşti şi ACS Universitatea ”Dunărea de Jos”, au avut programate, ieri, meciurile din cadrul etapei a 14-a. Aceste partide s-au încheiat cu următoarele rezultate: ACSU ”Dunărea de Jos” - Bucovina Rădăuți 0-2, Ozana Târgu Neamţ - SC Oțelul 3-2 și CSM Pașcani - Sporting Lieşti 0-10. Săptămâna viitoare se va disputa ultima etapă din turul campionatului, iar dintre echipele gălățene doar Oțelul va juca pe teren propriu.


(Vineri, 22 noiembrie 2019) Astăzi, etapă în Liga a III-a. Ultima întâlnire din acest an cu echipa studenţilor | Toate jocurile penultimei etapă a turului din al treilea eşalon au fost programate de FRF să aibă loc astăzi, de la ora 14.00. La Galaţi va fi un singur meci, ultima apariţie pe teren propriu din acest an a celor de la CSU „Dunărea de Jos”, care vor întâlni pe stadionul „Portu Roşu” pe Bucovina Rădăuţi. Oţelul şi Sporting Lieşti vor juca în deplasare, la Tg. Neamţ, respectiv, Paşcani.

Dintre cele trei formaţii gălăţene, cea mai grea misiune pare să o aibă CSU „Dunărea de Jos”, deşi joacă pe teren propriu. Echipa studenţilor, aflată încă în zonă periculoasă a clasamentului (locul 13), va întâlni una dintre cele mai puternice formaţii din Seria I, Bucovina Rădăuţi, care se află pe locul 4, datorită unui lot valoros şi omogen, cu acelaşi nucleu de jucători de mai multe sezoane. Totuşi, cei din clubul gălăţeană cred că pot obţine un rezultat bun, optimismul fiind alimentat de jocul bun şi rezultatele pozitive din precedentele două etape. „Întâlnim o echipă foarte puternică în această serie, dar ultimele rezultate ne fac să abordăm încrezători meciul, să credem într-un rezultat care să ne permită să intrăm în iarnă ceva mai liniştiţi”, a declarat Cătălin Savu, managerul general al clubului. Acesta a ţinut să mulţumească sponsorilor de la Rojevas, Criomec şi Myosotis, „care ne ajută să supravieţuim, situaţia financiară fiind extrem de grea”.

Aurel Drăgan, antrenorul principal al echipei studenţeşti, crede în victorie, dacă jucătorii săi vor fi la nivelul arătat la ultimele antrenamente. „Încercăm să mai adunăm ceva la punctajul nostru din clasament, chiar dacă avem un adversar puternic, din primele locuri. Echipa este în creştere, băieţii au atitudine foarte bună la pregătire, acum trebuie să confirmăm şi la ora meciului. Dacă reuşim să fim la 50 la sută din ce arătăm la antrenamente, avem şanse mari. Încă este diferenţă mare între ce arată echipa la antrenamente şi ce realizează în meciuri”, a spus Aurel Drăgan. Acesta nu-i va putea folosi pe Chiriac, Moise, Iacob şi Perju, toţi suspendaţi.

SC Oţelul, care ocupă locul 5 (cu 22 de puncte, la care se pot adăugă încă patru, dacă se obţine anularea depunctării), va juca pe terenul unei formaţii în ascensiune, Ozana Tg. Neamţ, aflată pe locul 7, cu 20 de puncte.

Sporting Lieşti are cea mai uşoară misiune în această rundă, urmând să joace, în deplasare, cu ultima clasată, CSM Paşcani. Aflată într-o situaţie tot mai delicată, pe locul 14, cu 10 puncte (la fel ca CSU „Dunărea de Jos”) şi doar două egaluri în ultimele cinci runde, formaţia lieşteană este „condamnată” la victorie în această partidă, în faţa unei adversare cu înfrângeri pe linie până acum şi o medie de cinci goluri încasate pe meci. Chiar şi fără Adamache - accidentat, Mihu, Iancu şi Gâţă - suspendaţi, Sporting poate şi trebuie să câştige la Paşcani.

Citit 1994 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 00:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.