FLASH FOTBAL. FC Universitatea, două meciuri acasă
Foto: Sonia Baciu

FLASH FOTBAL. FC Universitatea, două meciuri acasă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Fotbalistele de la FC Universitatea vor juca, mâine (Stadionul ”Siderurgistul”, ora 11.00), cu CSS Târgoviște, în etapa a zecea din Liga I. Gălățencele vor să confirme seria succeselor, cel mai recent fiind cel obținut, săptămâna trecută, pe terenul echipei Fortuna Becicherecu Mic (1-0). În clasament, FC Universitatea se află pe locul 3, cu 20 de puncte (la numai un punct în urma Fortunei), în timp ce fetele din Târgoviște ocupă locul 7, cu 9 puncte.

Altfel, a doua echipă a clubului gălățean (Liga a III-a) va juca, tot duminică, tot pe ”Siderurgistul” (ora 14.00), cu CSM Pașcani.

* În etapa a 20-a a Campionatului Național de juniori A și B se dispută meciurile penultimei etape a celui de-al doilea retur (s-au jucat, și se va juca la primăvară, două tururi și două retururi). Meciurile din acest weekend au loc astăzi, de la orele 12.00 și 14.00, după următorul program: LPS Focșani - SC Oțelul și LPS Galați - CSM Focșani. Echipele CSM Galați au etapă liberă.

* La meciul din primul eșalon Gaz Metan Mediaș - FC Botoşani, ce se va disputa mâine, observator va fi gălățeanul Liviu Ciubotariu, în timp ce Florian Vișan va fi asistent la partida Petrolul Ploiești - Gloria Buzău.

Câteva delegări au fost și în partidele de ieri, din Liga a III-a. Alexandru Burloiu şi asistentul Florin Iftodi au oficiat la Mostiștea Ulmu - Axiopolis Cernavodă, iar Ionuț Constantinescu, la Progresul Spartac București - FCM Alexandria. Și doi observatori gălățeni, la: Hușana Huși - CSM Bacău, Daniel Burloiu, respectiv, Simona Rența, la Viitorul Ianca - CS Medgidia.

Citit 1152 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.