HOCHEI| Victorii categorice pentru România în precalificările olimpice
Foto: frhg.facebook

HOCHEI| Victorii categorice pentru România în precalificările olimpice
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

 

Reprezentativa de hochei pe gheață a României s-a impus, categoric, în toate cele trei meciuri în turneul Grupei K de precalificări la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022, ce s-a desfășurat la Brașov. După 15-0 cu Israel și 18-2 cu Kîrgîstan, duminică seară ”tricolorii” au câștigat, scor 10-1, cu Islanda.

Din lotul României au făcut parte și trei jucători de la CS Municipal Galați: Yevgeni Yemelianenko (2 goluri), Vitali Kirichenko (6 goluri) şi Anton Butochnov (8 goluri). Alături de aceștia, pe banca tehnică, s-a aflat gălățeanul Marius Trandafir, ca antrenor secund.

Altfel, pentru CS Municipal şi celelalte cinci formaţii din Liga Naţională urmează un prim moment foarte important al acestui sezon, turneul ”Cupei României”, care va avea loc de miercuri, tot la Brașov.

Formaţia gălăţeană face parte dintr-o grupă cu Steaua și SC Miercurea Ciuc, prima clasată urmând să se califice în finala programată pe 22 decembrie.

CSM Galați va juca ambele meciuri din grupe, de la ora 15.00, astfel: miercuri, cu Steaua și vineri, cu Miercurea Ciuc. În cealalată grupă se află formațiile CSM Corona Brașov, ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc. Finala mică se va disputa duminică, 22 decembrie, de la 15.00, iar cea mare, de la ora 19.00.

 

Citit 1140 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2019 21:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.