”Joacă și ajută”, turneu amical pentru familia Poiană
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

”Joacă și ajută”, turneu amical pentru familia Poiană
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Greu încercați chiar înainte de Crăciun, membrii unei familii numeroase din Slobozia Conachi au primit ajutor din partea comunității, dar și a fotbaliștilor. După ce în Ajunul Crăciunului au fost sprijiniți chiar de cei care i-au salvat, primarul Emil Dragomir a organizat, în weekendul trecut, un miniturneu de fotbal în sală, tot pentru ajutorarea familiei Poiană, o familie cu cinci copii.

În urma acțiunii fotbalistice și caritabile, la care au participat echipe din mai multe localități, s-au strâns 9.000 de lei, iar primarul a contribuit, în nume personal, cu suma de 2.000 de lei, astfel încât familia Poiană să poată avea parte de un nou început.

Echipele participante au fost: Independența, Sporting Club Galați, Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Slobozia Conachi, Slobozia Conachi I, Galați 4×4.ro, Luceafărul Berești, Slobozia Conachi II, Lascăr Schela, Școala de Fotbal Oțelul Galați și AJF Galați.

Turneul a fost câștigat de localnicii de la Zimbru, care au învins în finală echipa ”arbitrilor” de la AJF Galați, cu scorul de 5-1. Din formația câștigătoare au făcut parte, printre alţii, Alin Comănescu, Iulian Năpîrlică, Vlad Antofe, Laurențiu Radu, Petrișor Tudosă sau golgheterul la zi din Liga a IV-a, Constantin Spînache, în timp ce în echipa AJF au evoluat jucători activi în Liga a III-a, Ionuț Constantinescu, Daniel Gîță, ambii la Sporting Liești, Alexandra Ivan (la FC Universitatea, în Liga I feminină) sau chiar în Liga a II-a, Valentin Munteanu, ultima oară la Gloria Buzău.

Totodată, autoritățile locale, Consiliul Local și Primăria Slobozia Conachi, vor susține financiar cu suma de 30.000 de lei, astfel că se așteaptă ca până în primăvară această familie să se poată muta în casă nouă.

De altfel, chiar luni, au fost demarate lucrările la fundația noii locuințe a familiei Poiană. ”Lucrările la noua locuință au început! Aghiasma luată astăzi, după slujba de Bobotează, aduce binecuvântare și noroc! Cu speranța că lucrurile vor decurge conform dorințelor noastre, dorim spor în toate tuturor”, a postat primarul localității, pe o rețea de socializare.

Citit 1125 ori Ultima modificare Luni, 06 Ianuarie 2020 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.