Hochei. Câştigă şi când joacă slab

Hochei. Câştigă şi când joacă slab
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

CSM “Dunărea” Galaţi a învins Steaua, scor 5-3, într-o partidă din Campionatul Naţional disputată marţi seară, pe teren propriu.

Formaţia gălăţeană a trecut cu bine de o zi nefastă, în care nu i-a ieşit mare lucru, reuşind să câştige chiar şi jucând mai slab ca de obicei.

CSM “Dunărea” a deschis scorul repede, în minutul 2, prin Mihail Rybalko în situaţie de superioritate numerică, iar până la prima pauză a irosit multe situaţii clare de a mai înscrie. Între timp, Steaua egalase (min. 10).

Din repriza secundă jocul s-a echilibrat, echipa bucureşteană reuşind chiar să treacă în avantaj (1-2, în min. 29). CSM “Dunărea” a replicat prin golul de 2-2 înscris de Machala (min. 35), dar ceea ce se credea că e doar un foc de paie a devenit problemă serioasă după ce scorul a devenit 2-3 (min. 37).

Echipa gălăţeană a reuşit să egaleze în minutul 5 din ultima repriză, dar emoţiile s-au amplificat cu fiecare minut scurs fără să se producă desprinderea. Publicul a reacţionat în momente grele ale echipei, iar susţinerea din tribune a fost în cele din urmă răsplătită când se intrase în ultimele două minute: 4-3, cu Machala marcator. Steaua şi-a jucat ultima şansă forţând fără portar, iar Zabludovski a profitat şi a închis conturile prin golul de 5-3.

Pentru CSM „Dunărea” vor urma două partide mare atracţie tot pe gheaţa proprie, cu formaţia Corona Braşov, sâmbătă şi duminică (ora 18.30).

Citit 4004 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.