Ștefan Andrei, favorit la un turneu în Capitală

Ștefan Andrei, favorit la un turneu în Capitală
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

TENIS. Gălățeanul Ștefan Andrei, cel mai valoros jucător de tenis de la CS Municipal Galați, este favoritul turneului "Cupa de Cristal "Tache Caralulis"", de la București, care se va desfășura la finalul acestei săptămâni. De precizat că Ștefan Andrei (foto, cel care ține drapelul) este singurul sportiv din provincie care este selecționat în lotul Under 18 al României. Altfel, sportivul gălăţean va participa în luna martie la un turneu în Turcia, la Istanbul.
PATINAJ. Astăzi și mâine, Patinoarul ”Ion Țiriac” din Otopeni găzduiește ”Cupa României” la patinaj artistic. Ramona Dinu, antrenoarea de la CSM Dunărea Galați, a deplasat un lot format din sportivii Amelie Alexandru, Rihana Rusu, Cătălin Dorobăț, Simina Guțu și Alexandra Guțu.
ȘAH. Clubul Sportiv Municipal Galați promovează șahul în școli și licee, iar prima acțiune de selecție și promovare a avut loc la Liceul cu Program Sportiv, unde au participat Adrian Smarandoiu (șeful secției de șah și rugby) și Marius Trandafir (metodolog). Ca urmare a impactului pe care l-a avut acţiunea la LPS, cei doi își doresc astfel de evenimente și la alte instituții de învățământ din Galați.

Citit 1508 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2020 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.