Volei. CSM Arcada, ultimul meci înainte de play-off
Foto: Sonia Baciu

Volei. CSM Arcada, ultimul meci înainte de play-off
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa gălățeană și-a organizat de așa manieră prezența în nord-vestul țării, la ultimele două meciuiri din sezonul regulat, printr-o singură deplasare. Aceasta, pentru a reduce oboseala drumului lung pentru jucători, dar și a cheltuielilor.

Se știe, în primul meci, CSM Arcada a obținut o victorie extrem de importantă la VM Zalău - una dintre echipele de top ale competiției interne. La puțin timp după încheierea meciului de sâmbătă seară (scor 3-0 pentru campionii en-titre), delegația gălățeană a luat drumul Maramureșului, unde avea să înnopteze. Zilele de duminică și luni au fost folosite conform programului. În prima zi, ședință în sala de forță, iar ieri antrenament tehnico-tactic, la care au participat toți cei 14 jucători deplasați. Adică Hernan, Kollo, Bala, Talpă, Bissette, Cuciureanu, Carrasco, Cabrera, Matei, Terzici, Klapwijk, Georgiev, Cristudor și Gorcianiuk.

Ecart de șapte puncte în clasament 

După importantul meci din Ținutul Sălajului, echipa noastră își menține ecartul de puncte față de urmăritoare și l-a mărit față de învinsa de sâmbătă. Iată poziționările primelor șase formații, care vor intra în faza următoare a competiției, înaintea ultimei etape: 1. CSM Arcada 47 p, 2. SCM "U" Craiova 40 p, 3. Dinamo 38 p, 4. VM Zalău 33 p, 5. Unirea Dej 28 p, 6. Gloria Buzău 26 p. Zalăul și Buzăul urmau să dispute, ieri, jocul restant.

Sâmbătă, 29 februarie, se vor disputa meciurile ultimei runde, după următorul program: Gloria Buzău - Dinamo, CSM Câmpia Turzii - "U" Cluj, CSUV Timișoara - Unirea Dej și SCM "U" Craiova - VM Zalău. 

”Baia Mare nu ne va primi cu flori!”

Așadar, de duminică seara, elevii lui Sergiu Stancu au pășit pe tărâm maramureșean și au intrat deja în atmosfera meciului de astăzi. ”Deși sunt la fel de ospitalieri ca toți românii noștri, jucătorii băimăreni nu ne vor primi cu flori în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”. Echipa gazdă, Știința Explorări, este redudabilă, joacă foarte bine acasă și cu siguranță ne va pune destule probleme. A dominat prima parte a meciului cu Zalăul, unde a condus cu 2-0 la seturi și a avut și minge de meci. Așa că ne așteaptă și pe noi un joc deficil și, în consecință, vom lua măsurile care se impun într-o astfel de confruntare. Sunt convins că, printr-o concentrare generală și permanentă, putem încheia cu succes și această ultimă partidă din sezonul regulat, pentru a merge în play-off cu maximum de puncte”, ne-a declarat, ieri, antrenorul Sergiu Stancu.

Meciul de astăzi de la Baia Mare va începe la ora 17.00 și va fi condus de cuplul de arbitri  Paul Szabo (Oradea) și Alexandru Ion Puni (Iași).

Citit 1073 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2020 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.