Volei. Lotul CSM Arcada va fi definitivat în curând

Volei. Lotul CSM Arcada va fi definitivat în curând

Sorin Pană
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cu circa trei săptămâni înainte de a demara pregătirile în vederea noului sezon, conducerile cluburilor cu echipe în primul eşalon de volei masculin au devenit tot mai preocupate de alcătuirea loturilor. Pe acest subiect, am purtat un dialog cu factori de decizie de la CSM Arcada Galaţi.
Cu oarece întârziere, la începutul acestei săptămâni, a fost parafată înţelegerea dintre cele două părţi. "Într-adevăr, a fost prelungit acordul de colaborare între CS Municipal (preşedinte Radu Cosca) şi Clubul Arcada. Au fost multe probleme, dar acum totul este în regulă. Înţelegerea garantează o colaborare care să conducă la aceleaşi bune rezultate ca şi în ediţiile trecute ale Campionatului Naţional - Divizia A1. Am întocmit o listă cu posibili jucători valoroşi, care, împreună cu cei rezolvaţi deja, vor alcătui un lot competitiv. Deocamdată, avem trei certitudini - internaţionalul olandez Nils Klapwijk (cu 70 de prezenţe în naţionala ţării sale), moldoveanul Vasile Talpă şi mereu tânărul Liviu Cristudor. La completarea lotului mai avem în vederile noastre câţiva tineri din propria pepinieră - Alexandru Lefterache, Dragoş Nedelcu şi Florin Grigore. Sperăm cu toţii în continuarea rezultatelor excelente din ultimele două ediţii, când am cucerit laurii de campioni", ne-a declarat managerul Clubului Arcada, Mirel Zaharescu.
După cum am mai spus, stafful tehnic şi-a păstrat structura, el fiind alcătuit din Sergiu Stancu, antrenor principal, secundul Răzvan Tănăsescu, fizioterapeutul Eugen Pascale şi preparatorul fizic Carlo Sati.
Despre problemele tehnice ne-a vorbit antrenorul Sergiu Stancu. "Sunt bucuros că s-au finalizat problemele administrative, iar acum ne concentrăm pe rezolvarea transferurilor de sezon. Cei cu care avem deja înţelegeri verbale sunt jucători valoroşi care ne vor putea ajuta să ne îndeplinim obiectivele şi în sezonul care va începe în toamnă - titlul de campioni, "Cupa României" şi o prezenţă de durată în Liga Campionilor. Antrenamentele le vom relua pe 3 august şi, după o scurtă perioadă de readaptare la efort, avem programat un cantonament de zece zile la Cheile Grădiştei. Revenirea la Galaţi va fi concretizată prin meciuri amicale, cu caracter de verificare, plus jocurile din competiţia noastră tradiţională, "Cupa Arcada", cu prezenţa unor echipe de top din primul eşalon", ne-a declarat tehnicianul gălăţean.

Citit 866 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2020 17:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro