Oțelul a intrat în linie dreaptă pentru promovarea în liga secundă

Oțelul a intrat în linie dreaptă pentru promovarea în liga secundă
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră a învins-o categoric, scor 9-0, pe colega de serie, Avântul Valea Mărului, în ultima partidă amicală înaintea startului de campionat

Gândurile de promovare în curtea Oțelului par să fie mai îndreptățite ca niciodată în acest sezon, după ce patru dintre foștii jucători care au evoluat pentru gruparea gălățeană în trecut, în prima ligă, au venit acasă pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului. Este vorba de Sîrghi, Popescu, Gavrilă și Neagu. Doar primii doi au fost pe teren în amicalul câștigat, sâmbătă dimineață, scor 9-0, cu Avântul Valea Mărului. Au marcat numai atacanții pentru trupe pregătită de Petre Grigoraș, Matei de cinci ori, Cârjan de trei și Țicămucă.

Iată primul unsprezece folosit de Grigoraș la ultimul amical al verii: Dinu – Stancu, Sîrghi, Ghiocel, Popescu – Iani, Cireș, Petrache – Răducan, Matei, Nica. Au mai intrat în repriza a doua: Ursu, Farcaș, Sevastian, Manău, Crihană, Dobre, Ghinea, Țicămucă, Alecu și Cârjan. Ca noutate, Petrache, sosit de la Chiscani, a fost folosit titular ca jucător eligibil Under 19. Este al doilea succes obținut de Oțelul în partidele de verificare, după 2-0 cu Sportul Chiscani. De asemenea, Oțelul a înregistrat și un eșec în jocurile de verificare, scor 1-3, cu Dacia Unirea Brăila, meci care a dus la schimbarea antrenorului principal.

Reziliere cu Adăscăliței

După ce au tot venit jucători pe bandă rulantă, oficialii clubului încep să mai și renunțe la câțiva, conform cerințelor antrenorului. Cea mai sonoră despărțire ar putea fi de Răzvan Adăscăliței, sosit în această vară la gruparea gălățeană, dar care pare să nu-și fi găsit locul în formula de joc a lui Petre Grigoraș. De asemenea, s-a renunțat, de comun acord, la mijlocașul Andrei Bordieanu. Pe lângă cei doi, Filip Dima ar putea să fie împrumutat la o altă echipă din liga a treia pentru a putea prinde mai multe minute.

Oțelul debutează la Rm. Sărat, Valea Mărului cu Brăila

Noul sezon al Ligii a III-a va debuta la sfârșitul săptămânii, Sâmbătă, 12 Septembrie. Oțelul va avea de jucat în deplasare cu CSM Rm. Sărat, o amintire mai puțin plăcută din sezoanele trecute când a reușit contraperformanța să piardă acolo puncte importante în lupta pentru promovare. Avântul Valea Mărului va debuta în noul sezon cu Dacia Unirea Brăila, o pretendentă la promovare, pe teren propriu. Cea de-a treia echipă din Seria a II-a, Sporting Liești, va juca în prima etapă pe terenul nou-promovatei Sportul Chiscani.

Citit 4625 ori Ultima modificare Luni, 07 Septembrie 2020 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.