Oțelul caută primele puncte la meciul cu Avântul Valea Mărului

Oțelul caută primele puncte la meciul cu Avântul Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Runda a doua din liga a treia programează un duel între două echipe din județul nostru.

Oțelul a debutat cum se aștepta mai puțin în noul sezon, cu un eșec, scor 0-1, pe terenul celor de la CSM Rm. Sărat, astfel că meciurile de acum încolo par a fi devenit și mai importante, având în vedere că celelalte contracandidate și-au câștigat meciurile din prima rundă. Oțelul o va întâlni pe Avântul Valea Mărului, fiind un mic derbi județean, dar cu formația pregătită de Petre Grigoraș pornind ca mare favorită, mai ales că în urmă cu două săptămâni s-au întâlnit într-un amical, când a fost nu mai puțin de 9-0 pentru gruparea roș-alb-albastră.

Meciul dintre Oțelul și Avântul Valea Mărului va avea loc astăzi, de la ora 17,00, la Galați. Partida va putea fi urmărită live video de fanii Oțelului pe contul oficial de Facebook al clubului. Dată fiind situația, fără posibilitatea de a primi fanii pe stadion, clubul Oțelul a scos, totuși, bilete la vânzare. Astfel, fanii devotați vor putea contribui în continuare la veniturile clubului favorit prin achiziționarea unui tichet.

”Jucăm fără spectatori, dar cu suporterii mereu aproape de echipă! Susține și tu SC Oțelul Galați în această stagiune de campionat, asigură-ți biletul în tribuna virtuală, iar sprijinul tău va impulsiona echipa să lupte și pentru tine, iar donațiile rezultate vor fi direcționate pentru dezvoltarea departamentului Media al clubului, astfel încât tu să fii cât mai conectat de tot ceea ce înseamnă roș-alb-albastru, inclusiv transmisiunea live a meciurilor”, se arată în comunicatul oficial al SC Oțelul.

Sporting Lieşti îl aşteaptă pe Bănel!

Runda a doua a celui de-al treilea eşalon, de astăzi, vine cu ambiţii mari și pentru lieştenii de la Sporting. Victorioasă la scor (5-2), în deplasarea de la Sportul Chiscani, echipa din Lieşti porneşte cu prima şansă şi în meciul cu echipa fostului stelist Bănel Nicoliţă.

Fără meciuri de verificare (din cauza prezenţei Covidului) în campania precompetiţională, lieştenii au făcut, totuşi, o bună pregătire şi acum sunt gata să demonstreze pe mai departe acest lucru. în prima etapă, echipa noastră a înscris cele mai multe goluri din Seria a II-a, şi este „montată” astfel şi pentru partida de astăzi, cu CS Făurei. Aceasta a avut, din păcate, un debut nefericit, 1-4 la CSM Focşani şi se aşteaptă ca coechipierii lui Bănel să încerce o uşoară reabilitare. Dar suntem siguri că la Lieşti nu vor găsi un teren propice, aşa că… să se pregătească de a încasa şi alte goluri.

În cursul acestei săptămâni, stafful tehnic şi-a supus elevii unei perioade intense de pregătiri, iar joi a fost susţinut testul Covid-19. Întregul lot este valid – nu există nicio accidentare – şi dornic de a obţine un nou succes.

Cum, de regulă, în fotbal echipa victorioasă nu se schimbă, aşa că „unsprezecele” probabil de start ar putea arăta astfel: Vădeanu – I. Iancu, Dragoş Voicu, Gâţă, Manea (Tudor Năstase) – Lupu, Mihu, Zărnescu, Al. Stan (Munchiu) – Bandac (Bârlădeanu), Dănăilă. Din lot mai fac parte Grigoraş, Constantinescu, Bucevschi, Călin, Dima, Panaite şi Iftimie.

Întâlnirea va începe la ora 17,00.

Citit 1727 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2020 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.