Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Oraşul nostru găzduieşte, începând de mâine, timp de trei zile, meciurile unui important eveniment sportiv – turneul primei etape a competiţiei continentale, Champions League. În Sala „Dunărea” se vor întrece trei echipe de top din campionatele europene, prima clasată urmând să se califice în etapa a doua. Cele trei formaţii sunt: CSM Arcada (Galaţi), campioana ultimelor două ediţii, Levoranta Sastamala (Finlanda) şi Ribola Kastela (Croaţia).
Cum spuneam în rândurile de mai sus, cele două echipe oaspete provin din ţări cu volei valoros, capabile de evoluţii notabile în competiţiile continentale.
OK Ribola Kastanela a încheiat ultimul sezon (influenţat de pandemie) pe locul 1-2, federaţia din Croaţia, ca şi la noi, neacordând titlul de campioană în sezonul 2019/2020. Are un lot valoros, vedeta echipei fiind un jucător italian, ce a evoluat în primul eşalon al ţării sale, ca şi în cel al Germaniei.
Echipa finlandeză Sastamala dispune de jucători autohtoni, componenţi ai lotului naţional, dar şi câţiva „stranieri”: un leton, un suedez.
Meciurile au loc marţi, miercuri şi joi, de la ora 18,00 şi vor putea fi urmărite pe postul naţional tv Look Plus. Arbitrii provin din Grecia, Turcia şi Ucraina, iar observatorul CEV (Confederaţia Europeană de Volei) este din Bulgaria.

Citit 1161 ori Ultima modificare Duminică, 20 Septembrie 2020 19:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro