FOTBAL Liga a III-a, la capătul primei părți. Ultima etapă a turului poate consolida locul de baraj al Oțelului

FOTBAL Liga a III-a, la capătul primei părți. Ultima etapă a turului poate consolida locul de baraj al Oțelului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa lui Petre Grigoraș va juca pe teren propriu cu ultima clasată, în timp ce urmăritoarele sale au partide mult mai dificile.

Ultima etapă a turului de campionat din Liga a III-a o găsește pe Oțelul într-o postură favorabilă: clasată pe loc de baraj înaintea unui joc pe teren propriu cu ultima clasată, Sportul Chiscani, care a încasat șase goluri în runda precedentă, de la Brăila. Mai mult, echipele din jurul său se întâlnesc între ele. CSM Rm. Sărat, echipa de pe locul 3, va juca în deplasare la liderul Dacia Unirea Brăila, iar CSM Focșani, văzută ca principala contracandidată înainte de startul sezonului, o întâlnește pe Sporting Liești. Situația clasamentului înaintea etapei: 1. Dacia Unirea Brăila - 18 puncte,  2. Oțelul - 16 p, 3. CSM Rm. Sărat - 16 p, 4. Sporting Liești - 13 p, 5. Viitorul Ianca - 12 p, 6. CSM Focșani - 11 p, 7. Valea Mărului - 7 p, 8. CSM Bacău - 7 p, 9. CS Făurei - 5 p, 10. Sportul Chiscani - 5 puncte.

Oțelul va aborda meciul cu Sportul Chiscani fără probleme de lot și cu dorința de a marca goluri multe, pentru a-şi consolida și un golaveraj consistent. Partida Oțelul - Sportul Chiscani se va disputa astăzi, de la ora 14:00, fără accesul spectatorilor. Va putea fi urmărită live video pe contul oficial de Facebook al SC Oțelul.

Avântul, la Bacău, după puncte

În această ultimă etapă a turului Ligii a III-a, revelația finalului sezonului de toamnă, Avântul Valea Mărului, se deplasează la CSM Bacău. Cele două echipe împart locurile 7-8, cu același număr de puncte. "Avem tot lotul valid și… negativ după testele Covid-19 (doar un singur accidentat - Murgoci). Mergem la Bacău pentru un rezultat cât mai bun. Cum în fotbal echipa câștigătoare nu se schimbă, iată cam cum va arăta formula de start: Olaru - G. Popa, Iacob (V. Popa), Antofe, Hilohi - Partenie, Năpârlică, Ignat (Chiriac), Afteni - Spânache, S. Moise (Țâmpău, Blănaru)", ne-a spus antrenorul Gheorghiță Popa. 

Și Sporting este optimistă

Cu o zestre de 13 puncte, lieștenii merg la Focșani optimiști, mai ales că știu destul de bine ce potențial are echipa din orașul de pe Milcov, cu care împart ”amicalele” dinaintea campionatului. "Toți băieții sunt buni de joc, astfel că nu va fi foarte greu de a alcătui un prim 11 competitiv. Vrem să încheiem prima parte a campionatului cu un rezultat favorabil", ne-a declarat Dorinel Matei, antrenorul secund.

Citit 2856 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.