Antrenorul Oțelului își face planuri de îmbunătățire a lotului. Grigoraș cere întăriri pentru promovarea în Liga a II-a

Antrenorul Oțelului își face planuri de îmbunătățire a lotului. Grigoraș cere întăriri pentru promovarea în Liga a II-a
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră a terminat anul 2020 pe loc de baraj de promovare, însă tehnicianul echipei consideră că mai e nevoie de noi jucători.

Petre Grigoraș a venit la Oțelul cu puțin timp înainte să înceapă campionatul, iar acest lucru s-a cunoscut în startul sezonului, după câteva jocuri nereușite, printre care și eșecul surprinzător de pe terenul nou promovatei CSM Rm. Sărat (scor 0-1). Cu 22 de puncte în clasament, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, pe locurile de baraj de promovare, antrenorul Petre Grigoraș se consideră mulțumit de faptul că echipa sa se află în postura de a depinde de propriile rezultate pentru a promova, însă crede că jucătorii nu trebuie să se considere deja promovați.

”Nu trebuie să ne mulțumim cu o iarnă liniștită, trebuie să ne înarmăm acum cu răbdare și să facem o analiză. Trebuie să facem o analiză pertinentă, să vedem punctele slabe pe care le avem la echipă. Am avut și câteva eșecuri care nu au fost în regulă. Eu cred că parcursul este mulțumitor, după ce am început campionatul cu handicap”, a spus Grigoraș.

Întăriri la nivel de juniori

În campionatul Ligii a III-a este necesar ca o echipă să aibă permanent pe teren trei juniori: unul de cel mult 20 de ani, doi de cel mult 19 ani. La acest capitol, Petre Grigoraș consideră că e nevoie de întăriri, fiind dezamăgit de câțiva dintre juniorii pe care s-a bazat în prima parte a sezonului. ”Suntem în grafic, iar lucrul acesta trebuie să ne ofere încredere și să fim extrem de atenți la ce trebuie să facem în iarnă. Nu vreau să facem multe schimbări, dar este cert că vom avea nevoie de câțiva jucători pentru a ne întări pe anumite posturi, mai ales la juniori”, a spus ”Grig”.

Printre primii vizați pentru a se despărți de Oțelul în pauza de iarnă sunt doi juniori aduși chiar înaintea sezonului, Petrache și Ghinea. Cei doi se vor întoarce, cel mai probabil, la echipele de la care au sosit, Sportul Chiscani, respectiv, Progresul București. Niciunul dintre cei doi n-a confirmat, cu toate că au fost pe teren încă din meciul de debut al actualei ediții de campionat.

Un alt post pe care sunt necesare întăririle este acela de portar, după gafele lui Ursu și rezilierea de contract cu Bujoreanu. Astfel, Oțelul s-a bazat pe final de an doar pe Dinu.

La nivelul jucătorilor de câmp considerați a fi seniori, Mihai Manău și Robert Țicămucă ar fi cei în pericol de reziliere. Primul n-a prins niciun minut pe teren în echipa lui Grigoraș, iar cel de-al doilea a fost marginalizat pe final de an.

Altfel, Petre Grigoraș s-a întâlnit miercuri pentru ultima oară în acest an calendaristic cu elevii săi, care vor avea liber până în ianuarie 2021, când vor fi reluate pregătirile pentru returul de campionat.

Citit 4907 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.