Hocheiştii de la CSM Galați, din nou în centrul atenției

Hocheiştii de la CSM Galați, din nou în centrul atenției
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gruparea gălățeană a reluat cu succes jocurile din Campionatul Național de hochei pe gheață și se pregătește să organizeze "Cupa României", la Patinoarul "Dunărea".

După ce a ținut prim-planul hocheiului românesc din cauza unui meci în care au folosit jucători infectați cu coronavirus, cei de la CSM Galați sunt din nou în centrul atenției, odată cu organizarea meciurilor din "Cupa României". În perioada 16-20 decembrie, la Patinoarul "Dunărea", vor avea loc toate partidele din cadrul "Cupei României". Vor participa toate cele șapte echipe, împărțite în două grupe. CSM Galați face parte din grupa de patru formații, alături de Steaua București, SC Miercurea Ciuc și Sapientia U23. În cealaltă grupă se află echipele Corona Brașov, ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc. Gălățenii vor juca în prima zi a competiției în compania celor de la Sapientia U23, iar meciul cu SC Miercurea Ciuc, principala contracandidată la ocuparea primului loc din grupă, va fi în cea de-a treia zi de competiție. La capătul disputării partidelor din grupe, echipele de pe primul loc vor juca finala pentru deciderea câștigătoarei trofeului, în vreme ce formațiile de pe locurile 2 se vor întâlni pentru disputarea medaliilor de bronz.

Pregătiri în campionat pentru meciurile de Cupă

CSM Galați a reușit să câștige două jocuri din campionat, ambele în deplasare, cu Sapientia U23. A fost mai întâi 6-1 pentru gălățeni, prin reușitele semnate de Neznamov (de două ori), Rîbalko, Constantin, Skacikov și M.Biro. Apoi, gălățeni și-au adjudecat toate punctele și în meciul al doilea, scor 5-1 (Skacikov - 2, Neznamov, M.Biro și Butocinov).

În urma acestor două succese, CSM Galați a urcat pe primul loc în Campionatul Național de hochei pe gheață, cu 29 de puncte acumulate în 11 jocuri. De remarcat că SC Miercurea Ciuc și Corona Brașov au apucat să joace doar câte patru, respectiv, cinci jocuri până acum în campionat. Locul secund este ocupat momentan de ACSH Gheorgheni, cu 24 de puncte, din zece jocuri disputate.

Vă reamintim faptul că sezonul în curs a fost amânat pentru o lună, după ce la meciul CSM Galați - Steaua București, organizat fără observatori din partea federației, mai mulți jucători testați pozitiv din tabăra gălățenilor au jucat timp de două reprize.

Citit 1516 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Decembrie 2020 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.