Din sportul gălăţean. Cei mai buni jucători în meciurile din „Cupa României”

Din sportul gălăţean. Cei mai buni jucători în meciurile din „Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HOCHEI. Echipa de hochei pe gheaţă CSM Galați a încheiat pe locul 3 meciurile din "Cupa României", turneu disputat la Patinoarul "Dunărea", la finalul lunii decembrie. Chiar dacă au câștigat doar medaliile de consolare, hocheiștii de la CSM sunt în topurile statistice individuale, după ce s-au disputat toate meciurile din Cupă, conform datelor FRHG.

Portarul titular al CSM Galați, Onodi Otto, a încheiat pe primul loc în ceea ce privește evoluțiile "paznicilor buturilor". Onodi a apărat poarta gălățeană în toate cele patru jocuri din Cupă, iar în meciul cu Sapientia U23, după prima treime, i-a lăsat locul lui Szopos Magor, și a acumulat un procentaj al paradelor de 95,10 la sută.

Cei de la CSM Galați s-au remarcat și în ierarhia marcatorilor. Doi dintre atacanții noştri au terminat în top 3. Vitali Kiricenko a terminat pe 2, cu 9 puncte, 5 goluri și 4 pase decisive, iar Aleksander Neznamov, pe 3, cu 8 puncte, 5 goluri și 3 pase decisive.

Din reușitele individuale ale jucătorilor de la CSM Galați se remarcă și evoluţia lui Biro Otto, clasat pe locul 2 dintre fundași în clasamentul marcatorilor. Apărătorul formației gălățene a încheiat turneul cu 5 puncte, un gol și patru pase decisive, în patru jocuri disputate.

Citit 1275 ori Ultima modificare Duminică, 03 Ianuarie 2021 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.