Obiectiv îndrăzneț la Sporting Liești

Obiectiv îndrăzneț la Sporting Liești
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de fotbal din Liești, care activează în Liga a III-a, se află în plină campanie de pregătire, în cursul zilei de astăzi urmând să efectueze cel de-al optulea antrenament.

Stafful tehnic - alcătuit din Ionuț Niculcea și Cristi Brăneț - a convocat jucătorii la primul antrenament din actuala campanie de pregătire încă din 25 ianuarie. Zilnic are loc câte o ședință de pregătire, în Galați ori pe terenul din Liești. Lotul este compus din peste 20 de jucători, finalmente la startul meciurilor din retur urmând să se cifreze la 24.

Obiectivul lieștenilor este unul îndrăzneț, ca și în edițiile precedente, ocuparea unuia din locurile de pe podium sau în imediata sa apropiere. Se dorește o campanie reușită a acumulărilor de iarnă, numai astfel va putea fi îndeplinit obiectivul.

"Avem de disputat patru meciuri pe teren propriu, cu Rm. Sărat, Valea Mărului, Ianca și CSM Focșani, plus alte patru în deplasare: la Făurei, Brăila, Bacău și cu Oțelul. De modul în care vom reuși să folosim perioada pregătirlor va conta și potențialul nostru. Cred că am avut o bună campanie de achiziții, pe perioada vacanței și a pregătirilor, care ne va ajuta", ne-a spus Dorinel Matei, președintele clubului lieștean.

De la Sporting au plecat Bârlădeanu la Oțelul, Dănăilă la Huși şi Daniel Gâță la Valea Mărului. La capitolul sosiri, îi regăsim pe Ionuț Chiriac (Avântul Valea Mărului), Mucuță (Ianca), Țicămucă (Oțelul Galați) și revenirea lui Claudiu Maftei, ultima dată la CSM Focșani. Mai sunt posibile una - două veniri și tot atâtea plecări.

Lotul actual se prezintă astfel: Vădeanu, A. Brăneț - Voicu, I. Iancu, T. Năstase, Manea, I. Constantinescu, Mihu, Milea, Al. Stan, Grigoraș, Hodorogea, A. Călin, Zărnescu, Lupu, Munchiu, Iftimie, Bucevschi și Moldoveanu. Acestora, evident, li s-au alăturat cei patru nou-legitimați.

Șapte amicale până la oficiale

Un capitol important al pregătirilor îl constituie meciurile de verificare. În acest sens, sunt deja perfectate șapte astfel de jocuri, atât de necesare pentru verificarea potențialului, dar și în sprijinul omogenității. Mai întâi, sâmbătă a avut loc un joc-școală, în familie, pentru dezmorțire, celelalte fiind programate astfel: 6 februarie și 2 martie, cu Sportul Chiscani; 10 și 13 februarie, cu Sporting Juniorul Vaslui; 20 februarie, cu Viitorul Ianca; 24 februarie, cu Metalul Buzău; 28 februarie, cu CSM Rm. Sărat.

Citit 3179 ori Ultima modificare Marți, 02 Februarie 2021 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.