Misiune imposibilă în cel de-al optulea turneu

Misiune imposibilă în cel de-al optulea turneu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În acest weekend sunt programate meciurile celui de-al optulea turneu (al doilea al returului) din Divizia A1 feminină de volei. CSU Belor Galați are programate două partide, la Lugoj. Sunt jocuri extrem de dificile, în compania gazdelor de la CSM Lugoj și a liderului la zi, CSM Târgoviște, formație neînvinsă până acum în actualul sezon.

Se înțelege, echipa noastră are o misiune imposibilă, lucru recunoscut și de antrenorul gălățencelor, profesorul Bogdan Paul. "Într-adevăr, în această deplasare, avem două examene extreme. Cu toate acestea, sperăm cu toții în realizarea unui joc bun, inspirat, care să ne permită înregistrarea unor rezultate de moral. Ne vom juca șansa cu ardoare în fața a doi adversari puternici, iar la finalul meciurilor vrem să putem spune că ne-am făcut datoria. Orice punct cucerit este binevenit", ne-a declarat tehnicianul gălățencelor.

La ora acestor jocuri, CSU Belor are o poziționare bună în clasament, locul al șaselea, cu 19 puncte acumulate. Echipa a plecat de ieri după-amiază spre Lugoj, cu lotul aproape complet, care a trecut cu brio și testul Covid. Din păcate, brazilianta Talita do Nascimento este în continuare indisponibilă și nu va putea juca. Cele 11 jucătoare care au făcut deplasarea sunt: Anamaria Berdilă, Andreea Tămaș, Adina Roșca, Sorina Miclăuș, Violeta Stan, Andreea Lakovici, Lara Vukasovici, Borislava Saykova, Nicoleta Bozicevici, Mirela Şahpazova și Elena Becheva.

CSU Belor va juca vineri cu CSM Lugoj și sâmbătă cu CSM Târgoviște. Turneul se va încheia duminică, cu confruntarea celorlalte două echipe. Cele trei jocuri vor fi conduse de arbitrii Robert Toader (București) și Valentin Bosoi (Rm. Vâlcea).

Citit 1017 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2021 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.