Restart de sezon în Liga a III-a de FOTBAL. Oțelul și Lieștiul, mai aproape de obiective

Restart de sezon în Liga a III-a de FOTBAL. Oțelul și Lieștiul, mai aproape de obiective
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Victoriile celor două echipe gălățene au fost coroborate cu un semieșec al celor de la CSM Focșani pe teren propriu, astfel că țelul dorit este mai aproape pentru ambele formații.

Sezonul din Liga a III-a s-a reluat cum nu se putea mai bine pentru cei de la Oțelul Galaţi, care au reușit să învingă, scor 6-0, pe Avântul Valea Mărului, într-o partidă disputată la Galați, pe Stadionul "Portu Roșu". Meciul a devenit ușor pentru gălățeni odată cu deschiderea scorului foarte repede, prin Bogdan Gavrilă (golgheterul echipei), încă din minutul 6. Acesta a mai punctat o dată, spre finalul reprizei (min. 39), după ce și Gabriel Răducan reușise să înscrie (min. 29). Astfel, după 3-0 la pauză, au mai urmat încă trei goluri marcate de trupa lui Petre Grigoraș, prin Răducan (min. 87), plus o dublă a lui Cîrjan (min. 81 și 90).

Iată echipa aliniată de antrenorul Petre Grigoraș: Ursu - Stoian, Sîrghi, Ghiocel, Sevastian - Neagu, Dobre - Bârlădeanu, Gavrilă, Nica - Răducan. Au mai intrat: Cîrjan, Farcaș, Petrache, Păun și Crihană.

De partea cealaltă, antrenorul Gheorghiță Popa a folosit următoarea formulă: Olaru - L. Iancu, Gâță, Moise, Hilohi - Partenie, Năpârlică, Ignat, Afteni - Drăgan, Matei. A mai intrat: G. Iacob. Avântul a avut şi câteva indisponibilităţi, între care Spânache, Murgoci şi G. Popa.

Oțelul s-a putut bucura și mai tare de succes, odată cu piedica primită de CSM Focșani, principala urmăritoare la primele două locuri, cele de baraj, care s-a încurcat acasă, scor 1-1, cu CSM Bacău.

În runda viitoare, Oțelul va juca pe teren propriu cu Viitorul Ianca, sâmbătă, 20 martie, iar cu o zi înainte va avea loc duelul dintre Dacia Unirea Brăila și CSM Focșani, celelalte pretendente la locurile de baraj.

Pentru Avântul Valea Mărului urmează un joc extrem de important, cu o contracandidată la evitarea retrogradării, în deplasare, cu Sportul Chiscani.

Lieștiul, trei puncte mari la Făurei

Etapa a doua a returului (prima din acest an) le-a adus şi lieștenilor o victorie deosebit de prețioasă. Au învins, scor 2-1, pe terenul echipei lui Bănel Nicoliță, obținând astfel trei puncte mari în clasament. Scorul a fost deschis de Țicămucă, în minutul 43, după o reluare dintr-o fază fixă. Istoria jocului a fost scrisă în minutul 69, prin golul înscris de foarte tânărul Andrei Călin.Echipa aliniată: Vădeanu - Iancu, Maftei, Munchiu, T. Năstase - Chiriac, Mihu, Al. Stan, Milea - Grigoraș, Țicămucă. Au mai jucat: Călin, Manea, Mucuță, Bucevschi și Manău.

În următorul meci, Sporting Liești - CSM Rm. Sărat, joc în care lieștenii au de luat o revanșă, după 0-3 în tur.

Citit 3222 ori Ultima modificare Luni, 15 Martie 2021 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.