Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cele mai bune patru echipe din primul eșalon ale voleiului masculin au parcurs jumătate din turneul play-off. Au fost jocurile disputate în sala din Zalău, următoarele trei urmând a avea loc, în această săptămână, la Galați.

Bilanțul acestui turneu a fost net favorabil echipei VM Zalău, care a acumulat trei victorii, secondată de Craiova, cu două, în timp ce Arcada a bifat un singur succes, iar Steaua a smuls doar un punct.
În clasamentul la zi, CSM Arcada este lider, cu 19 victorii, patru înfrângeri, 58 de puncte și un setaveraj de 63:17. Având în vedere avantajul celor nouă puncte de la finele sezonului regulat, se poate spune că situația echipei noastre este în continuare una bună. Gălățenii au un avans de patru puncte față de ocupanta locului secund, VM Zalău, înaintea ultimului turneu, ce se va disputa la Sala Sporturilor, de joi până sâmbătă. Cu siguranță, ultimele trei jocuri din acest sezon își vor pune amprenta pe bilanțul general, pentru ca la final să se poată spune: "obiectiv îndeplinit!"

Antrenorul gălăţenilor este optimist

O analiză pertinentă și explicită ne-a fost oferită de antrenorul echipei CSM Arcada, profesorul Sergiu Stancu.
”Au fost șase meciuri deosebite, dârz disputate, între cele mai bune echipe ale campionatului. Echipe foste campioane, cu o mare tradiție. Nu am fost mulțumit în totalitate de rezultatele obținute, dar pot spune că băieții și-au făcut treaba. Un fapt bun este acela că au dat o adevărată probă de Echipă. Am pornit drept favoriți, dar am întâlnit adversari puternici, care și-au făcut jocul lor. În primele două meciuri, nu am avut evoluția dorită, dar, în schimb, în meciul cu Steaua, câștigat cu 3-2, am demonstrat caracter și atitudine, şi destul de multe alte lucruri bune. Am avut tăria să revenim în joc de la 0-1 și 1-2, plus că în setul al patrulea adversarii noștri au avut 8-3 pe tabelă. Altfel vor sta lucrurile la Galați, peste câteva zile, unde deși nu vom avea alături publicul spectator, vom juca acasă, în sala noastră. Simțim cu toții tot mai aproape cel de-al treilea titlu de campioni, pe care dorim să-l cinstim cum se cuvine”.
În turneul zălăuan au fost folosiți toți jucătorii: Rață, Talpă, Nalobin, Darlaczi, Jovanovici, Lescov, Sestan, Bala, Klapwijk, Stuart, Olteanu, Stankovici, Cristudor și Kantor. Probabil că astfel vor sta lucrurile și la Galați, în meciurile din acest fierbinte final de sezon.

Citit 1018 ori Ultima modificare Marți, 13 Aprilie 2021 19:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro