Oțelul ratează primul loc, dar merge la baraj

Oțelul ratează primul loc, dar merge la baraj
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Gruparea roș-alb-albastră a cedat pentru a doua oară în acest sezon în fața celor de la Dacia Unirea Brăila, de această dată pe teren propriu.

Cu toate că a avut momente bune de joc, Oțelul și-a dezamăgit crunt fanii la capătul partidei cu Dacia Unirea Brăila, scor 1-2. Eșecul a pus paie pe foc și au fost lansate multe acuze din partea fanilor echipei, iar moralul pentru promovare a scăzut drastic.

Meciul în sine a început cum nu se poate mai bine pentru Oțelul, care a marcat în primul sfert de oră prin Răducan, care și-a dominat adversarii la toate duelurile unu contra unu. Oportunist, atacantul gălățenilor a băgat mingea în poartă la capătul unui corner executat de Neagu pentru Sîrghi, la care fundașul n-a reușit să reia. Portarul Dinu le-a oferit permanent palpitații fanilor gălățeni, iar brăilenii au prins curaj și s-au avântat spre poarta noastră. Așa au obținut egalarea pe tabelă prin Rafael Stănescu până la pauză, iar startul reprizei secunde a fost cu o presiune enormă a Oțelului pentru a trece din nou în avantaj. Cu o șarjă ofensivă pe flancul stâng, Nica a obținut un penalti, dar lovitura de la 11 metri a fost bătută extrem de slab de Gavrilă, care marcase în runda precedentă dintr-o astfel de postură. Penaltiul ratat a sucit din nou cursul jocului, iar Dacia Brăila a pus stăpânire pe soarta meciului. Stănescu, fost jucător al Oțelului, și-a trecut în cont dubla și putea să facă și hat-trick-ul, după ce a ratat alte trei mari ocazii. Finalul de meci a adus hora bucuriei pentru jucătorii Brăilei pe gazon și multă amărăciune în tabăra Oțelului, cu alte victime colaterale: Nica a ieșit accidentat, iar Răducan a primit cartonaș roșu.

Antrenorul Petre Grigoraș a ales o formulă de start inedită, cu un singur mijlocaș central, iar acest lucru s-a simțit în multe momente de joc. Dinu (care ar fi primit nota 1 în vremurile în care se punctau evoluțiile jucătorilor în cronici) – Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Sevastian – Neagu – Petrache, Gavrilă, Păun, Nica – Răducan. Au mai intrat: Stoian, Cîrjan, Dobre, Crihană și Cireș.

Oțelul mai are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de baraj. În următoarea etapă joacă acasă cu Sporting Liești, iar în ultima rundă are deplasare la codașa Sportul Chiscani.

Multe ratări la Liești, înfrângere la Valea Mărului

Nici celelalte două echipe gălățene nu și-au obținut punctele puse în joc. Sporting Liești își programase un succes, dar a ieșit doar 1-1 cu Viitorul Ianca. Oaspeții au deschis scorul până la pauză, egalarea venind la reluare prin Moldoveanu. Au fost multe minute de asalt la poarta adversă, dar acțiunile lui Iancu, Mucuță, Grigoraș sau Alexandru Stan nu au avut finalitatea dorită. Echipa aliniată: Vădeanu – I. Iancu, Voicu, Maftei, Manea – Munchiu, Chiriac – Milea, Stan, Călin – Țicămucă. Au mai jucat: Grigoraș, Mucuță, Moldoveanu și Bucevschi.

Avântul Valea Mărului a reușit un joc bun, dar fără ecou pe tabela de scor, pierzând meciul cu CSM Focșani, scor 0-2, în urma a două greșeli. Marius Matei și compania nu-și găsesc siguranța și inspirația pentru a înscrie! "11"-le de start: Olaru – Antofe, Moise, Hilohi, Murgoci – Ignat, Drăgan, Năpârlică, Afteni, Partenie – Spânache. Au mai intrat: Vlasie, Matei, L. Iancu, Iacob. În meciul următor, Avântul are un meci contra celor de la CS Făurei, în deplasare.

Citit 3661 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 02:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.