Antrenorul echipei de fotbal Oțelul Galați: Și Barcelona a câștigat cu 3-0 și apoi a pierdut calificarea

Antrenorul echipei de fotbal Oțelul Galați: Și Barcelona a câștigat cu 3-0 și apoi a pierdut calificarea
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Antrenorul Petre Grigoraș a îndemnat la înțelepciune pentru suflarea roș-alb-albastră, cu privire la returul cu Foresta.

Oțelul a câștigat cu 3-0 în manșa tur a primei faze de baraj în fața celor de la Foresta și se pregătește pentru jocul de la Suceava, în urma căruia speră să se califice la duelul decisiv pentru promovare.

Cu toate că s-a bucurat de o victorie concludentă a elevilor săi, antrenorul Petre Grigoraș a fost cumpătat în declarații, amintind chiar de o semifinală din Liga Campionilor, când Barcelona a câștigat în tur cu 3-0, dar a pierdut calificarea, după 0-4 la Liverpool. "Orice se poate întâmpla în fotbal. Și Barcelona a câștigat cu 3-0, iar apoi a pierdut cu 4-0 la Liverpool și a ratat calificarea în finală. Noi trebuie să ne urmărim propriul interes, să ne recuperăm jucătorii accidentați pentru meciul următor și să ne calificăm mai departe. Când câștigi cu 3-0, e normal să te declari mulțumit. Am și suferit un pic, poate la început au apărut și accidentările, care ne-au dat puțin peste cap. O victorie destul de clară, care ne dă speranțe pentru retur. Sunt convins că vom trata foarte serios antrenamentele și la fel de serios și returul", a spus Grigoraș.

Unul dintre jucătorii care au intrat foarte bine în joc în partea a doua a meciului cu Foresta, Cosmin Stoian, a spus că a simțit cum toată echipa a jucat cu sufletul. "Am câștigat la un scor destul de ok. N-o să mergem acolo să ne apărăm, ci o să încercăm să mai marcăm, să fim siguri de calificare. Parcă am simțit din suflet, nu ne-am gândit la nimic altceva. Ne-am dorit pur și simplu să câștigăm și ne-a ieșit. Surprinzător, ne așteptam să avem un meci mai greu, pentru că în prima repriză ne-au pus probleme", a spus Stoian.

Guriță o vede pe Oțelul favorită la promovare

Din stafful celor de la Foresta face parte și Mihai Guriță, jucător de legendă al Oțelului, care la începutul anilor 2000 era recunoscut în toată țara pentru evoluțiile sale de la Galați. Guriță, care o cunoaște bine și pe Bucovina Rădăuți, a spus că Oțelul este principala favorită la promovare. "A fost un meci cu două reprize diferite. Prima a fost mai echilibrată, iar în a doua Oțelul a reușit să se impună clar. Îi felicit și le doresc să ajungă cât mai sus, pentru că locul Oțelului nu este în Liga a III-a. După părerea mea, Oțelul este favorită să promoveze în fața oricui, pentru că e cea mai bună echipă", a spus Guriță.

Returul dintre Foresta și Oțelul se va disputa sâmbătă, 15 mai, la Suceava.

Citit 2293 ori Ultima modificare Marți, 11 Mai 2021 09:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.