Daria Ciocan, de două ori locul doi în „Cupa României”

Daria Ciocan, de două ori locul doi în „Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Atleta Daria Rebeca Ciocan confirmă la fiecare competiție la care participă. Astfel au stat lucrurile şi la Concursul Naţional găzduit de stadionul din Piteşti. Sportiva de la CSM Galați a ocupat mai întâi locul 2 în cursa de 100 metri (12,29 secunde) din cadrul "Cupei României" la atletism pentru juniori, fiind întrecută doar de campioana națională de juniori, Maria Mihalache (Rapid București), care este cu doi ani mai mare. Gălăţeanca a repetet isprava şi la 200 metri, terminând a doua, în 25 de secunde.

"Rebeca a făcut o cursă foarte bună. Ea și-a îmbunătățit recordul personal, pe care îl stabilise în serii, 12,30. Acum a alergat 12,29 și are posibilități foarte mari. Putem spune că eleva mea a intrat în galeria campioanelor. Şi are încă resurse. În luna iunie va concura la Campionatul Naţional de seniori şi tineret (de la Cluj-Napoca), apoi în iulie la Under 18, categoria ei, la Piteşti", ne-a declarat Dumitru Văduvoiu, cel care o pregăteşte pe Daria de la începutul carierei.

* În acelaşi concurs, gălăţenii au mai cucerit două locuri II. Ionuţ Apostu (23 ani), de la CS Universitar, a încheiat cu o performanţă de 15,49 m la aruncarea greutății, iar Andrei Melniciuc (21 ani), de la CS Şcolar, a încheiat cursa de 3.000 m în 9 minute, 6 secunde şi 7 sutimi.

Citit 1240 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 01:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.