Încă un pas până la meciurile finale

Încă un pas până la meciurile finale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Competiția județeană "Cupa României", organizată de către AJF Galaţi, continuă, astăzi și mâine, cu partidele etapei șasea. Este o etapă în care actualii lideri ai celor două ligi sunt aproape de a încheia în frunte, astfel că aceștia vor disputa, la urmă, meciul decisiv. Finala este programată pe 26 iunie, la Liești, pe cel mai frumos stadion din județul nostru, și după toate probabilitățile va opune echipele Zimbrul Slobozia Conachi și Luceafărul Berești, care au acumulat maximum de puncte până acum (câte 15, fiecare). Dar totuși să amintim că mai sunt de jucat 16 meciuri (două runde) și de multe ori "calculele hârtiei" pot fi infirmate.

În Liga a IV-a, liderul Zimbrul se va deplasa la Voința Cudalbi (duminică, ora 12:00), unde pornește ca favorită. Arbitrează Adrian Sava. În celelalte partide se va juca astfel: Unirea Braniștea - Avântul Vânători (arbitru: Ionuț Bozean), Gloria Ivești - Avântul Drăgănești (Gabriel Mihai) și Muncitorul Ghidigeni - Viitorul Umbrărești (Dorel Carp).

Astăzi, de la ora 17:00, joacă formațiile din Liga a V-a. Liderul Lucefărul Berești va primi vizita colegilor de competiție de la Inter Tudor Vladimirescu (Ciprian Carp). Celelalte meciuri: ACS Lascăr Schela - Viitorul Costache Negri (Dorel Carp), Șoimii Foltești - Zorile Grivița (Marian Dinu) și Flacăra Pechea - Siretul Cosmești (Cristian Dragomir).

Citit 950 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iunie 2021 21:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.