Faza grupelor EURO 2020, aproape de final

Faza grupelor EURO 2020, aproape de final
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Campionatul European de fotbal a ajuns aproape de finalul fazei grupelor, astăzi și mâine fiind programate partidele din ultima etapă. Astăzi, de la ora 22.00, se joacă două partide, ambele din grupa D, Cehia - Anglia și Croația - Scoția. Primele două echipe au câte patru puncte, cehii având golaveraj mai bun, iar în caz de egalitate ambele se vor califica în faza optimilor, indiferent de rezultatul din celălalt meci. Croații și scoțienii au câte un singur punct, iar echipa care va câștiga va spera, cel mai probabil, la calificarea de pe locul al treilea. În caz de egalitate în acest joc, ambele formații ar urma să fie eliminate.

Ultimele meciuri din faza grupelor EURO 2020 sunt programate mâine, în grupele E și F. Mai întâi, de la ora 19:00, în grupa E, se joacă Slovacia - Spania și Suedia - Polonia. Spania are nevoie de victorie, ca să fie sigură de calificare, altfel riscă să fie eliminată încă din faza grupelor, având doar două puncte acumulate până acum. În duelul Suedia - Polonia, trupa lui Lewandowski are nevoie de victorie pentru calificarea în optimi, în vreme ce Suedia este mulțumită și cu un rezultate de egalitate.

Situația este complicată și în Grupa F, considerată a fi "grupa morții". Franța are patru puncte, Portugalia și Germania câte trei, iar Ungaria - unul singur. Astfel, de la ora 22:00, Franța se mulțumește și cu un egal contra Portugaliei, iar Germania trebuie să câștige pentru a fi sigură de calificare. Cu șanse de a se califica este și Ungaria, care ar putea prinde locul 3 de calificare, cu un succes în fața nemților.

PROGRAMUL optimilor de finală ale EURO 2020

Citit 976 ori Ultima modificare Joi, 24 Iunie 2021 01:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.