Mihai Tufă, egalul învingătorului de la Techirghiol

Mihai Tufă, egalul învingătorului de la Techirghiol
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La Techirghiol, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de şah pentru veterani. Categoria +65 ani a adunat la start 21 de competitori, care s-au întrecut pe parcursul a 7 runde şi a fost câştigată de Nicolae Verciuc, de la Victoria Bacău, cu 5 puncte. Acelaşi număr de puncte a acumulat şi gălăţeanul Mihai Tufă, de la Clubul de Şah Diana, clasat pe locul 4, acesta reuşind o remiză cu învingătorul. Iată cum şi-a realizat punctele Mihai Tufă: victorii cu Constantin Grosu (Sergentul Vaslui), Marţian Fanase (Logic Delta Tulcea), Alexandru Cheşca (Gloria Buzău) şi remize cu Neculai Dumitrică (Sergentul Vaslui), Şerban Stănciulescu (GetoDacica Bucureşti), Constantin Băluţă (Clubul Central de Şah Bucureşti) şi Nicolae Verciuc.

Mihai Tufă a terminat tot pe locul 4 şi concursul de şah blitz, la care au participat 14 jucători şi a fost câştigat de Alexandru Francisc Kutnik, de la ACS Sissa Constanţa.

* Rămânând în domeniul sportului minţii, să spunem că la Iaşi au loc în aceste zile întrecerile Campionatului Naţional de şah pentru copii şi juniori, cu o prezenţă gălăţeană importantă.

Citit 1578 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iulie 2021 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.