Andreea Marcovici - 3 medalii de aur la Europenele de haltere

Andreea Marcovici - 3 medalii de aur la Europenele de haltere
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Participarea gălăţencelor Andreea Marcovici şi Elena Andrieş s-a încheiat cu un bilanţ excelent: 5 medalii de aur şi una de argint *

Continuă seria succeselor româneşti la Campionatele Europene de haltere pentru juniori II, de la Valencia.

Încă trei medalii de aur pentru delegaţia noastră în ziua a patra a concursului, toate câştigate de o altă gălăţeancă.

Concurând în cadrul categoriei 63 kg., Andreea Marcovici (FOTO) a avut o evoluţie excelentă şi a cucerit trei titluri de campion european de juniori.

A realizat 86 kg, la stilul smuls, 106 kg. la aruncat şi 192 la total.

"Sunt foarte fericit şi încă emoţionat după performanţa  grozavă a Andreei, care, iată, împreună cu Andrieş, aduce o frumoasă zestre de medalii pentru sportul românesc.”

„Ne-am îndeplinit obiectivele de performanţă şi am demonstrat încă o dată valoarea halterelor din Galaţi”.

„Mulţumită rezultatelor obţinute aici, în Spania, România va avea dreptul să prezinte o sportivă la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Singapore, din vară”, ne-a declarat Mihai Nicolae, antrenor al lotului  naţional, şeful Centrului Naţional de Pregătire Olimpică de haltere de la Galaţi.

Tripla campioană europeană  Andreea Marcovici  (născută în 1994), este legitimată la L.P.S./Dunărea, se pregăteşte cu antrenorii M. Nicolae, C. Dimofte şi O. Constandache.

Este elevă în clasa a VIII-a C (diriginte - prof. Camelia Mărgărit) a Liceului cu Program Sportiv Galaţi şi practică sportul halterelor din 2006.

Succesul Andreei Marcovici vine la două zile după frumoasa performanţă realizată de cea de-a doua gălăţeancă prezentă în Spania – Elena Andrieş.

Aceasta a cucerit două medalii de aur şi una de argint! Bilanţul total cifrându-se la 5 medalii de aur şi una de argint!

Citit 3156 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.