Oțelul calcă totul în picioare, în drumul spre Liga a II-a

Oțelul calcă totul în picioare, în drumul spre Liga a II-a
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Formația gălățeană de fotbal Oţelul pare de neoprit în fața adversarilor din Liga a III-a, înaintea startului de campionat.

Oțelul lui Dorinel Munteanu a turat deja motorul pentru a-și arăta forța de joc, chiar dacă până acum singura partidă oficială a fost în turul secund din "Cupa României", 4-0 cu Sporting Liești. În weekend, într-o partidă amicală cu o echipă incomodă din al treilea eșalon - Sporting Juniorul Vaslui, Oțelul a făcut din nou instrucție cu adversarul, impunându-se lejer, scor 5-1, însă diferenţa putea fi mult mai consistentă, având în vedere cursul jocului. Pentru gălățeni au marcat Jardan (de două ori), Yabre, Niculae și Cireș. Nou-venitul Francois Yabre nu s-a remarcat doar prin golul reușit, cu capul, după o fază fixă, dar și prin atitudinea de lider pe care a arătat-o în teren, fiind în permanentă comunicare cu ai săi colegi, din postura de fundaș central.

Cu toate că s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi, Dorinel Munteanu consideră că echipa sa poate mai mult de atât. "Sunt foarte mulțumit de atitudinea echipei, care a tratat serios jocul, așa cum le-am și cerut jucătorilor. Nu cred că suntem încă la capacitate maximă, eu le cer mai mult băieților, pentru că știu ce pot și am încredere în posibilitățile lor. Muncim foarte mult, iar asta nu poate decât să aducă rezultate bune pe termen lung și mă bucur că băieții răspund cu bine până acum", a spus Munteanu, la finalul jocului.

Echipa folosită: Ursu - Rus, Cojocaru, Yabre, Niculae - Dobre, Neagu, Jardan - Demian, Crîcimar, Nica. Au mai intrat: Sîrghi, Bucevschi, Mereuță, Nedelea, Tănase, Angheluță, Vaștag, Badea și Cireș. Au lipsit Ștefan Farcaș, care a suferit o contuzie la meciul de la Liești și a fost menajat, Costin Ghiocel (pubalgie), plus George Cîrjan, care a primit liber din motive personale.

Țintarul pentru ediția 2021-2022 de campionat se va stabili mâine, de la ora 12.00, la sediul Federației Române de Fotbal. Cel mai probabil, gruparea gălățeană va face parte din Seria a II-a, alături de alte nouă echipe.

Lieștiul, încă un meci amical ratat!

Sâmbătă, Sporting Liești a avut programat un meci de verificare cu Aerostar Bacău, pe terenul din Odobești. Din păcate, clubul băcăuan nu și-a menținut înțelegerea și astfel că echipa lui Ionuț Niculcea a rămas cu ochii în soare. Este a doua oară când Lieștiul ratează o astfel de verificare. Cum campionatul Ligii a III-a se apropie, este tare neplăcută o astfel de situație. În zilele următoare, va mai avea loc doar un singur joc de verificare - în total vor fi 6 în loc de 8-9. Partenera lieştenilor va fi Viitoru Ianca, iar meciul va avea loc miercuri, 18 august.

Citit 6442 ori Ultima modificare Marți, 17 August 2021 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.