UPDATE Oțelul, deplasare dificilă: Primul derbi de promovare al sezonului

UPDATE Oțelul, deplasare dificilă: Primul derbi de promovare al sezonului
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

UPDATE: Aerostar Bacău - Oțelul 0-2. Ghiocel, min. 23, Cisotti min 75.

Vom reveni cu amanunte.


Băieții lui Dorinel Munteanu se află în fața unui meci cu o contracandidată pentru promovare, fiind primul meci de acest gen al sezonului.

Cu fiorii din sezonul trecut, când Oțelul n-a reușit nicio victorie în campionatul regulat împotriva contracandidatelor la promovare, trupa lui Dorinel Munteanu joacă astăzi (ora 17:00), în deplasare, la Aerostar Bacău, formație retrogradată din liga secundă.

Băcăuanii sunt recunoscuți ca fiind o echipă de tip yoyo în ultima perioadă, tot urcând în Liga a II-a și coborând imediat. Și în acest sezon se anunță a fi o echipă redutabilă, ce se va lupta cu șanse reale pentru promovare. În primele două runde disputate până acum, Aerostar a acumulat patru puncte, după 2-1 cu Viitorul Ianca și 1-1 la CSM Focșani.

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului, a declarat că e mult mai important cum se comportă echipa lui, decât ceea ce fac celelalte contracandidate. "Pentru mine este important ca jocul nostru să fie la nivelul dorit. Știu cine suntem, cât muncim și ce le cer băieților, așa că e mai puțin important ce fac celelalte echipe. Sigur că respectăm orice adversar și îl studiem înainte de meciul direct, dar noi avem drumul nostru. Echipa este pe drumul cel bun și are nevoie de cât mai multă susținere, pentru a reuși ceea ce ne-am propus", a spus Munteanu.

Gruparea gălățeană a început nefast campionatul, cu un eșec, scor 1-2, pe terenul celor de la Sporting Liești, dar și-a refăcut moralul după 8-0 cu Sportul Chiscani.

Celelalte meciuri din etapa a treia a celui de-al treilea eșalon, Seria a II-a, sunt programate să se dispute sâmbătă.

Suspendare de trei etape

Dorinel Munteanu va avea de alcătuit echipa pentru deplasarea de la Aerostar fără doi jucători. Este vorba despre Dănuț Demian (suspendat) și Ștefan Fărcaș (accidentat). Primul a primit o suspendare de trei etape, după cartonașul roșu direct din meciul de la Liești, cu toate că jucătorul a considerat că n-a fost nici măcar fault la duelul său cu un adversar, în careu, la un corner. Farcaș, cel de-al doilea indisponibil, nu și-a revenit complet după o accidentare și e puțin probabil să fie folosit în jocul cu Aerostar, astfel că locul de fundaș dreapta va fi ocupat de Rus, un alt junior din lot.

Meciul Aerostar Bacău - Oțelul Galați va putea fi urmărit live video pe canalele oficiale de Facebook și YouTube ale clubului roș-alb-albastru.

Citit 3128 ori Ultima modificare Vineri, 10 Septembrie 2021 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.