Înfrângere categorică a fotbalistelor. Debut cu dreptul la handbal feminin

Înfrângere categorică a fotbalistelor. Debut cu dreptul la handbal feminin
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HANDBAL. În prima etapă a noului sezon din Divizia A (eşalonul secund) de handbal feminin, CS Municipal Galaţi a jucat, duminică, în deplasare, cu formaţia Activ Prahova Ploieşti. Cele două grupări au furnizat un meci dârz disputat şi, după o primă repriză încheiată la egalitate (9-9), fluierul final le-a găsit pe gălăţence în avantaj: 23-20.

Antrenorul Valeriu Costea a trimis în teren următoarele jucătoare: Ana Maria Micu, Nicoleta Petre, Bianca Aron - Cristina Marcu - 3 goluri, Nikolina Knezevici 1, Cristina Andriţa 6, Iulia Eiler 6, Andreea Prescură, Daniela Corban 3, Mădălina Conache 2, Ana Maria Lopătaru 2, Mădălina Mureş, Liliana Ticea, Iasmina Ichim, Mălina Bichir şi Iulia Sava.

În meciul următor, adversara gălăţencelor va fi echipa CNE Sf. Gheorghe.

Înfrângere categorică la fotbal feminin

FOTBAL. FC Universitatea a abordat meciul din etapa a III-a a Ligii I de fotbal feminin cu gândul la un rezultat favorabil. Calculul nu s-a potrivit deloc cu situația din teren și după o dispută inegală, cu târg-mureșencele de la Ladies, gălăţencele au fost învinse pentru a treia oară în acest sezon. A fost în final 2-8, după 1-2 cu Fair-Play și tot 1-2 la Odorheiu Secuiesc. Jocul a fost umbrit de o sarabandă de greșeli, pe toată durata partidei. După 1-3 la pauză, gol marcat de Nina Anca, din penalti, pentru gălățence, golul al doilea a venit în finalul partidei, prin reușita aceleiași jucătoare. Cu un golaveraj greu de digerat, 3-12, după trei meciuri, echipa va trebui să-și recapete încrederea pentru ca în următoarele partide să se prezinte cu alte caracteristici: determinare, atitudine, voință.

Echipa aliniată de Universitatea: Mădălina Grecu - Adelina Crăciun, Nina Anca, Lavinia Bot, Valentina Ivan - Lidia Moacă, Isabela Bengescu, Ioana Sfetcu, Andreea Surcică - Georgiana Bobocea şi Lucica Meleacă. Au mai jucat: Roxana Pazargic, Alexandra Condrea și Elena Ivan.

Citit 2000 ori Ultima modificare Luni, 13 Septembrie 2021 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.