Sporting și Oțelul, pe primele două locuri

Sporting și Oțelul, pe primele două locuri
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Oțelul a reușit să câștige lejer, scor 4-0, meciul din etapa a patra a celui de-al treilea eșalon, de pe teren propriu, cu Viitorul Ianca. Golurile gălățenilor au fost reușite de către Cisotti (de două ori), Cireș și Cojocaru. Dintre remarcații partidei merită amintiți, pe lângă marcatori, Nica și Neagu, cu contribuții decisive în multe momente de joc. Managerul tehnic Dorinel Munteanu a aliniat următoarea formulă: Uțiu - Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae - Jardan, Neagu, Cireș - Cisotti, Crîcimar, Nica. Au mai intrat: Cîrjan, Dobre, Cojocaru, Vaștag şi Râpan.

Cu nouă puncte acumulate, Oțelul se află pe locul al doilea în clasament, iar în următoarea etapă se deplasează la Focșani pentru meciul cu CSM.  Lieștenii de la Sporting au avut un test dificil la Rm. Sărat. După un joc îndârjit, tabela a arătat la final un scor favorabil oaspeților: 1-1 (0-1). Deschiderea a avut loc in minutul 32, când Bârlădeanu a fructificat o lovitură de pedeapsă pentru faultul asupra lui Stan, pentru ca în minutul 54 să se producă egalarea. După numai cinci minute, Maftei a fost sancționat cu roșu, din postura de ultim apărător, iar misiunea oaspeților a devenit și mai grea. Noroc cu puștiul din poarta lieștenilor, Andrei Brăneț, care a rezolvat penaltiul acordat gazdelor, apărând a treia lovitură de pedeapsă din ultimele două jocuri!

Sporting a evoluat în formula: A. Brăneț - Iancu, Voicu, Maftei, Năstase - Munchiu, Crihană - Stan, Călin - Bârlădeanu, Mihu. Au mai intrat: Grigoraș, Chiriac, Țicămucă și Ieremie.  Echipa Lieștiului rămâne lider, cu zece puncte, iar în următoarele două runde va fi gazdă cu Dinamo Bacău și Sportul Chiscani.

Citit 2565 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 00:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.