Calificare miraculoasă pentru băieții de la CSM Galați
Foto: baschet.ro

Calificare miraculoasă pentru băieții de la CSM Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Galați a reușit să se califice în faza sferturilor de finală ale "Cupei României", deși pornea cu șanse extrem de mici pentru a reuși acest lucru. Tragerea la sorți fusese complet nefavorabilă gălățenilor, care au fost nevoiți să joace ambele partide (tur-retur) la Pitești, cu BCM "U" Argeș, formație clasată pe podiumul Ligii Naționale de baschet în ediția trecută.

Trupa pregătită de Florin Nini nici nu s-a deplasat în formulă integrală, lotul fiind încă incomplet, astfel că au intrat pe teren doar opt jucători pe toată durata celor două partide. După un joc extrem de bun în prima partidă, gălățenii au cedat, sâmbătă, scor 75-77, iar luni seară, în sala din Pitești, CSM Galați a reuşit o calificare miraculoasă, câștigând cu scorul de 83-80!

"Sunt foarte mulțumit de băieți, de efortul pe care l-au depus și, bineînțeles, de calificarea obținută. Consider că este o calificare meritată, muncită și care ne dă încredere pentru acest sezon, ce se anunță mult mai dificil decât precedentul, din toate punctele de vedere", ne-a spus Florin Nini, antrenorul echipei.

Gălățenii vor lua startul în noua ediție de campionat sâmbătă, 2 octombrie, pe teren propriu, cu CSM Ploiești.

Citit 1233 ori Ultima modificare Marți, 28 Septembrie 2021 23:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.