Oțelul, în fața celui mai greu test al sezonului

Oțelul, în fața celui mai greu test al sezonului
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Formația gălățeană joacă pe terenul unei contracandidate la promovare, fără a-i avea la dispoziție pe trei dintre titularii de bază.

Deși a pierdut deja două meciuri în actuala ediție de campionat, Oțelul se pregătește să joace abia astăzi, de la ora 15,00, cu Metalul Buzău, în ceea ce pare cea mai dificilă misiune de la startul sezonului. Pe lângă faptul că joacă pe terenul unei contracandidate la locurile de baraj, Oțelul are și probleme semnificative de lot. Uțiu, Yabre și Nica, trei dintre jucătorii de bază, au fost testați pozitiv cu COVID-19 înainte de runda precedentă, astfel că sunt încă absenți. Din spusele lui Dorinel Munteanu, managerul tehnic al echipei, mai este o altă absență importantă, plus că Neagu revine după o accidentare la spate.

"Avem ceva probleme de lot, miercuri a intervenit și o accidentare la Cristi Sîrghi. Am un lot echilibrat, sunt convins că, oricând voi apela la orice jucător, acesta va răspunde pozitiv din punct de vedere al atitudinii. La fiecare testare am emoții, de această dată l-am trecut cu bine și e important ca astăzi să ieșim cu capul sus de pe teren. Mi-aș fi dorit să jucăm meciul cu Făurei la vremea lui, dar nu trebuie să facem un caz din acest lucru", a spus Dorinel Munteanu.

Atmosferă propice la Liești

Toată săptămâna s-a lucrat cu gândul la meciul cu Viitorul Ianca, o echipă căreia trebuie să i se acorde toată atenția, în ciuda faptului că în etapa precedentă a încasat șapte goluri acasă, cu CSM Rm. Sărat (2-7). Întregul lot al celor de la Sporting este valid – fără suspendați și fără accidentați, trecut cu brio și testul COVID, ceea ce îi îndreptățește și mai mult să spere la un succes care să-i mențină în fruntea clasamentului. Astfel, din primul "unsprezece" nu vor lipsi Cucu, Mihu, Bârlădeanu, Voicu sau Al. Stan, plus sărbătoritul echipei Ionuț Iancu, cel mai vechi jucător al Lieștiului, care ieri a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani. "La mulți ani!"

Partida va fi condusă de Gabriel Silviu Popa, în fruntea unei brigăzi de arbitri din Vaslui.

Înaintea acestei etape clasamentul se prezintă astfel: 1. Sporting Liești 16 puncte, 2.CSM Focșani 14, 3. Metalul Buzău 13, 4. Oțelul 12 (un meci mai puțin disputat), 5. Aerostar 12, 6. CSM Rm. Sărat 11, 7. Viitorul Ianca 9, 8. CS Făurei 4 (un meci mai puțin), 9. Dinamo Bacău 3, 10. Sportul Chiscani zero puncte.

United joacă acasă

Altfel, în Liga I de futsal, echipa gălățeană United va juca pe teren propriu cu Luceafărul Buzău. Partida este programată pentru duminică, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea” și contează pentru cea de-a șasea etapă a campionatului de futsal.

Citit 2458 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Octombrie 2021 02:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.