Echipele gălățene, succese la zero

Echipele gălățene, succese la zero
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de volei masculin CSM Arcada a disputat al treilea meci din actualul sezon, încheiat tot cu o victorie clară. Deplasarea în fieful Rapidului a fost fructuoasă, iar diferența de statut şi, în special, cea de valoare s-au dovedit a fi decisive. Deși jocul nu a avut o strălucire aparte, campionii n-au avut emoții, aflându-se permanent la conducerea ostilităților, fapt demonstrat și de diferenţa de scor: 3-0 (25-15, 25-11, 25-15). Cu aceste trei victorii la zero, elevii profesorului Sergiu Stancu s-au instalat confortabil în fruntea clasamentului.

Echipa aliniată: Bala, Raici, Rangel, Sestan, Talpă, Butnaru - Kantor (libero). Cu excepția lui Bissette, au jucat și ceilalți din lot: Teleleu, Toro, Rață, Darlaczi și Cristudor.

Următorul meci, sâmbătă, ora 17:00, cu Știința Explorări Baia Mare, în Sala "Dunărea"

* Fetele de la CSU Hygienium au debutat cu dreptul în noul sezon al eșalonului secund - Divizia A2. Gălăţencele au jucat cu CSM Focșani şi au realizat un meci bun, adjudecat fără drept de apel. Scorul a fost 3-0 (25-9, 25-14, 25-22). Antrenoarele Adriana Dudnic și Ileana Berdilă au început primul meci din acest sezon cu "sextetul": Anamaria Berdilă, Carolina Radu, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Camelia Vasile, Andreea Stănescu - Minca Cristea (libero). Au mai participat la primul succes: Sorina Răileanu, Crina Arbunea și Ioana Ștefu.

După acest joc, am mai aflat că echipa noastră va avea adversari, în acest sezon, doi cunoscuți antrenori gălățeni - Marian Apostu (secund, la CSM Focșani) și Nicolae Harabagiu (principal, la Sport Plus Brăila).

Citit 1137 ori Ultima modificare Duminică, 24 Octombrie 2021 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.