Încă o dublă, în campionat, Ciuc - Galaţi

Încă o dublă, în campionat, Ciuc - Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de hochei a Clubului Sportiv Municipal Galaţi va efectua prima deplasare din acest sezon cu prilejul a două jocuri în compania celor de la SC Miercurea Ciuc. Meciurile sunt programate sâmbătă și duminică, ambele de la ora 18:30. CSM Galați a reușit să câștige trei dintre cele patru meciuri disputate până acum în Campionatul Național de seniori (unul cu ACSH Gheorgheni și două cu Sportul Studențesc).

BOX. "Din cauza restricțiilor pandemiei, și după amânarea Campionatului Național de juniori de la Tg. Jiu, pugiliștii Clubului Dunărea efectuează antrenamentele în aer liber, pe stadion", ne-a spus antrenorul Costel Burlacu. Este posibil ca "Naționalele" de juniori și cadeți să se desfășoare împreună, până la sfârșitul anului.

ARBITRAJ. Meciul din această seară dintre FC Argeș și FC Botoșani din Liga I de fotbal va fi arbitrat de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru, iar la partida CS Mioveni - UT Arad, de sâmbătă, va oficia arbitrul asistent Florian Vișan. Gălățeanul Liviu Ciubotariu a fost observator la partida Farul Constanța - FCSB, restanță din etapa a 13-a, ce a avut loc ieri-seară, iar luni va fi prezent la jocul din etapa a 15-a Academica Clinceni - Rapid București, în aceeași calitate.

Citit 962 ori Ultima modificare Vineri, 05 Noiembrie 2021 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.