Meciuri facile pentru Oțelul și Sporting Liești

Meciuri facile pentru Oțelul și Sporting Liești
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cele două echipe din județul nostru prezente în cel de-al treilea eșalon fotbalistic au parte de cei mai accesibili adversari în a doua etapă a returului.

Oțelul și Sporting Liești s-au descurcat foarte bine până acum în Seria a II-a a celui de-al treilea eșalon fotbalistic, ambele ocupând poziții fruntașe, ce  le-ar permite accederea în play-off (faza a doua a competiției).
Oțelul este pe primul loc și are toate argumentele să-și păstreze poziția de lider și după etapa a doua a returului, programată astăzi, de la ora 14:00. Gălățenii se vor deplasa la Sportul Chiscani, singura echipă din serie fără niciun punct acumulat. În tur, la Galați, trupa lui Dorinel Munteanu s-a impus cu un scor categoric, 8-0. Gruparea roș-alb-albastră a strâns 24 de puncte din cele zece partide disputate până acum, având un golaveraj extrem de favorabil: 36-8. Este de așteptat ca, după meciul de la Chiscani, golaverajul gălățenilor să devină chiar mai bun de atât, având în vedere bilanțul echipei gazdă: zero puncte și golaveraj 5-48.
Problemele de lot pentru acest joc sunt reprezentate de absența fundașului Cristi Sîrghi, care a lipsit o mare parte din sezonul actual din cauza unei accidentări, plus cea a lui Demian, care a ieșit accidentat în timpul meciului cu Sporting Liești. Revine Rus, după suspendare, însă e posibil ca lista absențelor să fie mai mare, în cazul în care Dorinel Munteanu va decide să mai menajeze o parte dintre jucătorii care au mai avut probleme cu accidentările până acum.

La Liești, un meci de 1 solist

Sporting, locul 4, cu 19 puncte, primește, tot astăzi, vizita celor de la CS Făurei, echipă scăpătată de-a binelea, cu doar patru puncte, aflată pe penultimul loc în clasament. Judecând după toate legile scrise sau nescrise ale fotbalului, învingătoarea nu poate fi decât gruparea gazdă. Cu trei puncte, lieștenii s-ar mai lumina puțin la față, după două eșecuri consecutive - la Focșani și la Oțelul.

Fetele joacă acasă

FC Universitatea va aborda meciul al șaptelea din acest tur de campionat, cu Piroş Security Arad, cu gândul la un rezultat pozitiv, deși oaspetele au o poziționare mai bună în clasament. Întâlnirea are loc duminică, de la ora 11:00, și va fi găzduită de Stadionul "Dunărea", sub conducerea unei brigăzi de arbitri din Buzău.

Liga Elitelor, la juniori

Echipele din seria a doua a Ligii Elitelor, pentru juniorii de 15 ani, vor juca duminică, ora 10:00, după următorul program: FC Bacău - Școala de Fotbal Oțelul și LPS Vaslui - LPS Galați, în timp ce ACS Junior Galați are liber.

Campionatul județean

Meciurile etapei a zecea în Liga a IV-a au loc astăzi, după următorul program: Quantum Club - Victoria Independența (terenul "Dunărea II"), Avântul Vânători - Avântul Drăgănești (Stadionul "Portu Roșu"), Viitorul Umbrărești - Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea - Răzeșii Valea Mărului, Voința Cudalbi - Gloria Ivești, Agrostar Tulucești - Covurluiul Tg. Bujor.
În Liga a V-a, etapa a IX-a, duminică: Mălina Smârdan - Foresta Șendreni, Viitorul Frumuşița - Viitorul C. Negri, Prutul Vlădești - Flacăra Pechea, Zorile Grivița - Voința Cișmele, Lascăr Schela - Avântul Matca, Șoimii Foltești - ACS Inter Tudor Vladimirescu, Luceafărul Berești - Siretul Cosmești şi Inter Tudor Vladimirescu - Siretul Piscu.


Citit 1465 ori Ultima modificare Vineri, 05 Noiembrie 2021 23:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.